imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cum poți programa email-uri de pe iPhone 


Ai vrea să programezi expedierea unui mail pentru mai târziu? Dacă ești în căutarea unei aplicații multifuncționale, ai ajuns în locul potrivit. Acest articol îți va arăta mai multe funcții interesante. 

Chiar dacă nu sunt neapărat interesat de aplicațiile pentru email, majoritatea utilizatorului caută mereu funcții adiționale simpatice pe care aplicația de Mail nativă nu le include. Așa cum se întâmplă în cazul aplicațiilor Calendar, există o mulțime de aplicații pentru email în App Store și ar fi o misiune dificilă dacă am încerca să o găsim pe cea mai bună. Cu toate acestea, nu putem să nu observăm că Newton are niște funcții interesante care merită să fie menționate.

Dacă vrei să programezi expedierea unor email-uri, poți face asta într-un mod simplu folosind aplicația Newton. O poți descărca din App Store – o poți testa gratuit timp de 14 zile – și îi poți permite să-ți trimită notificări și să-ți acceseze lista de contacte. La o primă vedere, aplicația seamănă destul de mult cu aplicația Google și aplicația nativă Mail, însă interfața este puțin diferită. Totodată, dezvoltatorii au inclus și câteva funcții extrem de utile.

[0

Apasă pictograma stilou din colțul din dreapta sus pentru a compune un nou mesaj. Imediat după, o mică pictogramă cu un ceas va fi afișată în colțul din stânga jos, iar aceasta îți permite să accesezi câteva funcții interesante. Există funcția “Notify when read” care face exact ce spune titlul: te anunță atunci când cineva a citit emailul tău. În cazul opțiunii “Remind if not replied” poți configura un reminder care te va anunța că nu ai răspuns la mesaj în perioada stabilită de timp. Mai ai de asemenea și opțiunea de “Send Later” care îți permite să programezi expedierea unui email: folosind roata selector poți alege cu ușurință când vrei ca emailul tău să fie trimis.

Newton are și o variantă de client de mail pentru Mac, precum și o aplicație Calendar, care este un adevărat rai pentru cei care preferă dark mode.

iPadPro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.