imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cum poți închide paginile Safari pe iPhone și iPad cu o singură atingere


Mulțumită unei caracteristici ascunse a iPhone-ului, poți închide cu ușurință paginile deschise din Safari printr-o singură atingere. Haide să-ți arătăm cum!

Sincer, de obicei nu închidem paginile în Safari. Motivul este simplu: nu este necesar. Dacă memoria este plină, iPhone-ul uită de paginile deschise anterior, dar, atunci când le cauți în listă și atingi pagina dorită, se descarcă din nou toate datele. Pentru cei care ați folosit multă vreme sisteme Android, acest lucru ar putea fi ciudat, dar unora chiar le place să fie mai organizați.

Permite-ne să-ți arătăm o metodă simplă, dar genială, prin care poți închide toate paginile cu o singură atingere. Deschide Safari și apasă butonul Tabs în colțul din dreapta jos (la iPad îl găsim în partea de sus). Apoi, ar trebui să fie afișată lista în care apare, în mod evident, butonul de ștergere. De fapt, trebuie să te întorci la pasul anterior și să ții apăsat mai lung pe Tabs.

Apoi, apare lista de opțiuni și tu trebuie să o alegi pe prima. Este atât de simplu.

 

iPad + Pencil
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.