imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cum poți da forward unui iMessage sau SMS în iOS


Cel mai cunoscut mod de a copia un iMessage sau un SMS și de a-l trimite mai departe este de a realiza o captură folosind camera. Totuși, există și o modalitate mai elegantă.

Când vine vorba de comunicarea prin email, cu toții suntem obișnuiți să trimitem mai departe mesaje unor anumite persoane printr-un simplu forward. Totuși, în ultima vreme, atunci când este vorba de comunicarea informală, chat-ul este mult mai folosit decât emailul. Prin urmare, există o nevoie tot mai accentuată de a trimite mai departe mesaje într-un mod mai eficient decât metoda clasică, folosind captura de ecran.

Din fericire, aplicația Messages a dispozitivelor iOS poate realiza acest lucru, deci hai să-ți arătăm o soluție care funcționează atât în cazul unui iMessage, cât și în cazul unui SMS:

  • Deschide aplicația Messages și găsește conversația din care ai vrea să trimiți mai departe altcuiva un mesaj.
  • Ține apăsat pe mesajul pe care vrei să-l trimiți mai departe
  • Apasă pe opțiunea “More…”
  • În partea stângă poți vedea o căsuță în dreptul fiecărui mesaj pentru a putea selecta toate mesajele care te interesează.
  • După ce termini cu selectarea, dă click pe pictograma săgeată din partea dreaptă jos, introdu numele persoanei căreia dorești să-i trimiți mesajul și apasă pe butonul trimitere.

Simplu și elegant, exact așa cum ne place!

iphonexr
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.