imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum activezi Dark Mode în macOS Mojave


Deși ne așteptam ca Dark Mode să fie disponibil și pentru iOS, Apple a introdus această opțiune mai întâi în macOS. Dark Mode este una dintre cele mai spectaculoase schimbări de design din ultimii câțiva ani, și acum îți vom arăta cum îl poți activa dacă ai descărcat versiunea beta pentru dezvoltatorii sistemului.

Și până acum a existat o funcție oarecum asemănătoare cu Dark Mode în macOS, dar nu se compară cu noua funcție introdusă. Până acum, puteai avea o bară de meniu și un Dock mai închise la culoare. Iar acest lucru a fost suficient o vreme pentru utilizatorii care așteptau Dark Mode.

 

Dar Apple nu ar fi fost Apple dacă nu ne-ar fi îndeplinit toate dorințele. Au introdus un mod de afișare întunecat, tocmai în macOS, luând prin surprindere fanii. Și se pare că negrul este o culoare care merge de minune cu macOS.  Pentru a activa Dark Mode trebuie doar să urmezi următorii pași:

  • Accesează System Preferences
  • Deschide General Menu
  • Iar în secțiunea Appearance alege fotografia întunecată din partea dreaptă

Asta-i tot. Singura problemă este că dacă alegi să rămâi fidel modului luminos, nu mai ai opțiunea de a avea un Dock și o bară de meniu întunecate.

P.S.:Nu avem idee când va fi lansată versiunea pentru public a sistemului, dar sperăm să nu avem mult de așteptat..

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.