imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cu siguranță, așa va arăta iPhone 8


Apple a confirmat designul noului iPhone OLED cu o imagine schematică găsită în codul HomePod-ului. Au fost descoperite și alte lucruri.

Până acum, eram doar 99% siguri de modul în care va arăta ecranul dispozitivului OLED pe care l-am denumit iPhone 8, programat a fi lansat în toamna aceasta. Oamenii au pariat pe apariția ecranului fără ramă, cu o insulă care conține camera și ceilalți senzori, încă din luna mai.

De data aceasta, au fost descoperite câteva lucruri interesante în codul HomePod-ului. Doi dezvoltatori, Steve Troughton-Smith și Guilherme Rambo, au găsit câteva detalii minuscule, dar extrem de importante. Mai întâi de toate, au găsit o imagine în cod cu descrierea schematică a noului iPhone. Această imagine confirmă designul insulei 100%. Așa va arăta:

Chiar dacă, desigur, încă nu știm ce va face Apple cu spațiile de lângă insulă, sau cu spațiul suplimentar din partea de jos a afișajului, dar cel puțin putem să fim siguri de designul insulei. (Ceea ce este o ușurare uriașă pentru noi. Am ales să nu scriem și să vă arătăm toate “ideile” care au apărut pe internet despre designul insulei în ultimele luni.)

Celălalt lucru găsit este un segment de cod care vorbește despre identificarea biometrică. Acesta rulează sub numele de “BKFaceDetect”. Literele BK din nume ar putea fi abrevierea pentru Biometric Kit. Acest lucru confirmă faptul că un fel de scaner de retină, sau de recunoaștere a feței, sau chiar combinația celor două va exista pe noul iPhone.

Asta e tot ce știm acum: avem o imagine schematică și codul de recunoaștere a feței. Cu toate acestea, acest lucru este mult mai mult decât suficient pentru a fi foarte entuziasmați de acest telefon și abia așteptăm să aibă loc Keynote-ul din septembrie, unde vor prezenta toate aceste noi caracteristici. A mai rămas puțin mai mult de o lună până când Apple va introduce iPhone-ul aniversar.

sursa: The Verge

iPhoneXR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.