imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Creează instant note cu Apple Pencil


Una dintre funcțiile ascunse ale iPad-ului este crearea instantă de note cu Apple Pencil. Aceasta permite accesarea rapidă a aplicației Notes din ecranul blocat. Să vedem cum funcționează și cum se activează funcția.

Acum, suportul pentru Apple Pencil nu este doar privilegiul profesioniștilor iPad. iPad-ul 2018, care a fost lansat cu câteva săptămâni în urmă, face posibilă această opțiune cu ajutorul creionului. Combinația iPad + Apple Pencil, mai puțin costisitoare, este o metodă simplă de a îmbina un caiet de schițe, un dispozitiv de lucru și un notepad într-un singur dispozitiv care încape în buzunarul tău.

Apple face toate aceste schimbări de software pentru a îndeplini toate cerințele fără a afecta funcționarea sistemului de operare iOS 11, care a avut câteva probleme la început. Nu este nevoie să cumperi aplicațiile suplimentare pentru a utiliza puterea creionului Apple. Un exemplu excelent este utilizarea aplicației Notes, disponibilă imediat fără a debloca dispozitivul.

Dacă atingi ecranul blocat cu creionul, sistemul va naviga automat în aplicația Notes. Totuși, această funcție trebuie să fie activată: accesează meniul Setări, iar apoi Notes. În secțiunea Apple Pencil, poți ajusta ce dorești să accesezi din ecranul blocat. Poți alege dintre diferite opțiuni, cum ar fi: Always Create New Note (creează întotdeauna o notă nouă) sau Resume Last Note (reia ultima notă).

Black Friday iPad
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.