imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Imagini de fundal personalizate în funcție de locație

Creează imagini de fundal fantastice în funcție de locație


De-a lungul timpului, am distribuit mai multe ponturi pentru obținerea diferitelor imagini de fundal. Acum, îți prezentăm un truc destul de special, care îți permite să personalizezi imaginile în funcție de locație.

Gusturile nu se discută. Unii oameni preferă imaginile de fundal de la Apple, iar alții le preferă pe cele ce au fost inspirate de companie. Unii preferă o tematică mai dark, iar alții aleg imagini mai deschise. Pontul de azi se adresează în special celor care preferă soluțiile minimaliste.

Echipa lui Alvar Carto creează imagini și postere pe baza hărților generate de diferite locații din jurul lumii. Acum, grupul a integrat această idee într-un generator online de imagini.

Cu generatorul lui Alvar Carto poți crea imagini de fundal pentru locații alese aleatoriu sau poți alege singur locația. Din nefericire, serviciul nu se bazează nici pe Apple Maps, nici pe Google Maps. Pentru afișarea locațiilor, acesta utilizează OpenStreetMaps. Așadar, se poate întâmpla ca uneori să fie dificil să găsești hărți precise ale unor locații de mici dimensiuni.

Iată ce trebuie să faci pentru a genera o astfel de imagine de fundal:

  • Deschide site-ul
  • Selectează căsuța de căutări Map location pentru o locație anume sau apasă butonul „Random” pentru idei aleatorii
  • Dacă miști cursorul deasupra imaginii telefonului, poți așeza harta în poziția dorită
  • Poți alege dintre patru opțiuni de culoare: negru, gri închis, gri deschis și terracotta
  • De asemenea, poți selecta o rezoluție potrivită pentru fiecare model de dispozitiv, de la iPhone 5 la iPhone X.

Dacă ai terminat procesul de configurare, apasă butonul albastru „Generate” din partea de jos a ecranului. Salvează imaginea de fundal și trimite-o pe propriul dispozitiv mobil.

Vezi oferta de produse iSTYLE!

iphonexr
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.