imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Crăciunul a venit la Apple


Sau ziua Sfântului Valentin. Indiferent despre ce este vorba, Cupertino a lansat prima reclamă pentru vacanță. Oamenii de la Apple abia așteptă să vină Crăciunul: să ne entuziasmăm cu ei.

Desigur, toată lumea cunoaște câte un fan al Crăciunului care este gata să monteze ornamentele imediat ce temperatura de afară scade sub 10 grade Celsius. Se pare că în echipa de creație de la Apple sunt mulți astfel de oameni: ca și anul trecut, ei au lansat un videoclip cu mult înaintea sosirii lunii decembrie. Entuziasmul este de înțeles – sezonul vacanței de sărbători este magic -, iar piesa lui Sam Smith intitulată “Palace” oferă o atmosferă melancolică clipului.

 

Videoclipul de aproximativ 90 de secunde încearcă să transmită un mesaj social: avem o femeie care folosește AirPods și iPhone X și care se scufundă în muzică. Un bărbat o prinde, dansează împreună, iar când revin la realitate, trec unul pe lângă celălalt. Morala poveștii: nu doar treceți unul pe lângă celălalt, ci “surprindeți pe cineva în acest sezon de sărbători”. Ar putea fi cu ușurință și un clip pentru ziua Sfântului Valentin.

Asta e tot. Imaginea și locația sunt foarte frumoase.

MB
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.