imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Copper Gold ar putea fi noul Jet Black!


Un director executiv vorbăreț de la Foxconn, fotografii noi de o autenticitate discutabilă despre o culoare necunoscută anterior dar care va apărea odată cu iPhone 8, probleme de producție a ecranelor OLED, imaginile realizate cu ajutorul razelor X – dacă credeai că hype-ul iPhone-ului 8 s-a sfârșit în cele din urmă, te-ai înșelat. Lucrurile abia încep să se precipite.

Să le luăm pe rând. Vicepreședintele Foxconn, Luo Zhongsheng, a publicat câteva informații despre iPhone 8 pe contul personal de social media. Deși nu a dezvăluit multe lucruri, această mișcare este încă cu adevărat surprinzătoare. Nu-i de mirare de ce a șters deja postarea.

În postarea pe care a publicat-o pe Weibo (versiunea chineză de Facebook), Zhongsheng vorbește despre faptul că “iPhone-ul 8 nu va fi ieftin”, deoarece rata de eroare în producția de ecrane OLED este de peste 40% (!!!). Nu a intrat în detalii cu privire la forma neobișnuită, deși știm deja din surse oficiale la ce s-a referit probabil (la insula camerei foto).

În orice caz, o rată de eroare de peste 40% pare a fi excesivă. Deși nu înțelegem prea multe despre metodele de producție în masă, ne-am aștepta ca, dacă apare o rată de eroare atât de mare, ar fi de preferat să remedieze problemele în loc să înceapă producția în masă.

Acest lucru ar putea duce la trei scenarii posibile despre ce s-a întâmplat. Primul: Apple este într-o mare întârziere și preferă mai degrabă să plătească Foxconn toate costurile doar pentru ca ei să poată avea disponibil restul de 60% pentru septembrie. Al doilea: producția de masă nu a început deloc, iar lansarea iPhone 8 va fi amânată. Am auzit de această opțiune deja. Al treilea: Luo Zhongsheng era beat când a postat pe contul său Weibo.

Haideți să ne uităm și la fotografiile pe care le-a publicat. Desigur, nu există nici o dovadă dacă aceste imagini sunt autentice sau nu, dar ambele fotografii se potrivesc ideii pe care ne-am format-o despre iPhone 8.

În fotografia de mai sus, putem vedea o imagine cu raze X a iPhone-ului 8, despre care se presupune că a apărut de undeva din interiorul Foxconn. Cel mai interesant detaliu din această imagine este pătratul negru cu colțuri rotunjite plasat pe placa de bază. Acest lucru nu poate fi altceva decât partea de încărcare inductivă a telefonului.

O altă imagine care a fost publicată pe Weibo este un iPhone 8 a cărui culoare jurnaliștii au numit-o Copper Gold. Ming-Chi Kuo a sugerat deja de acum câteva luni că, în numele exclusivității, modelul cu ecran OLED va avea mai puține opțiuni de culoare decât celelalte modele – în prezent, se pare că vor adăuga o opțiune de culoare cu totul nouă.

sursa: AppleInsider și 9to5mac

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.