imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cum configurezi un cont de e-mail implicit pe iOS


Dacă utilizezi mai multe conturi de e-mail  pe propriul dispozitiv, dar pe unul dintre acestea îl folosești mult mai des, soluția prezentată în continuare îți va face viața mult mai ușoară.

Există o mulțime de utilizatori care nu au nevoie de opțiunile suplimentare ale aplicațiilor terțe de e-mail. De cele mai multe ori, aceștia aleg aplicația nativă Mail din iOS pentru gestionarea mesajelor e-mail. Aceasta e simplă, curată și ușor de folosit. În plus, permite un truc pentru cei care au mai multe conturi, dar care folosesc de cele mai multe ori un cont „principal”.

Când spunem cont principal ne referim la mailul folosit cel mai des pentru a trimite și a primi mesaje. În aplicația Mail poți configura un cont implicit, care face exact ceea ce transmite numele: când trebuie să compui noi e-mailuri, acesta va fi contul implicit de pe care le vei trimite.

Pasii pentru configurarea unui e-mail implicit

Pentru a alege contul implicit, trebuie să urmezi acești pași:

  • Deschide Settings
  • Dă scroll până la meniul Mail
  • Caută sub-meniul Default Account
  • De aici, alege contul dorit.

Vezi oferta de produse iSTYLE!

MBPVoucher900
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.