imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cloud: Conectează-ți fișierele din Cloud la Finder folosind CloudMounter


Cu această aplicație minunată pentru Mac poți transforma spațiul de stocare din Cloud într-o parte bine integrată a sistemului tău. Nu vei avea nevoie de clienți web sau de alte platforme.

Astăzi, îți vom prezenta o aplicație destul de simplă, dar extrem de utilă. CloudMounter nu vine cu promisiuni mari, însă îți furnizează serviciul dorit cu mult profesionalism. Care este ideea de la baza aplicației? E simplu. Te poate ajuta să conectezi mai multe spații de stocare din cloud la mac-ul tău. Astfel, le vei putea folosi ca pe niște hard drive-uri externe.

Cloud visibil in Finder

Practic aceasta este esența aplicației. Trebuie doar să deschizi aplicația, să te autentifici în secțiunile dedicate serviciilor pe care le folosești și ai terminat. De acum înainte, vei putea avea acces la fișierele din Cloud direct din Finder.

Acces la fișierele din Cloud salvate pe platforme diferite

Indiferent ce alegi să copiezi în fișierele care aparțin iCloud, sincronizarea va fi realizată rapid. Cu alte cuvinte, vei avea acces la acele fișiere și de pe diferite platforme web. De fapt, vorbim despre o aplicație client care integrează mai mulți clienți în același loc.

Nu există o mulțime de configurări posibile, însă majoritatea dintre noi nici nu avem nevoie de mai multe. Cu toate acestea, poate ne-am fi dorit câteva opțiuni în plus, cum ar fi o opțiune pentru Microsoft OneDrive.

Integrare cloud si drive

Dacă alegi să achiziționezi aplicația separat, costul pentru licență nelimitată cu actualizări garantate este de 60 de dolari. Din fericire, aplicația face parte din serviciul Setapp, așa că dacă folosești deja una dintre aplicațiile din lista de mai jos, ar trebui să alegi această alternativă. Mai multe detalii despre acest serviciu sunt disponibile aici. În cazul în care dorești să te abonezi, poți face acest lucru aici.

Am testat deja cele mai populare aplicații disponibile prin Setapp. Iată aplicațiile care ne-au plăcut cel mai mult:

mba
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.