imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Se pot conecta mai multe dispozitive Apple Watch la un singur iPhone?


E posibil ca această întrebare să privească un număr redus de utilizatori, însă e bine de știut că se poate. În continuare, îți vom arăta cum se pot conecta mai multe dispozitive Apple Watch la un singur iPhone!

Întrebarea e destul de bizară, cine ar vrea să conecteze două dispozitive Apple Watch la iPhone în același timp? Cu toate astea, nu e chiar atât de caraghios pe cât sună. Unii oameni, printre care și câțiva colegi de-ai noștri, ar prefera să utilizeze Watch-ul pe timpul nopții, în timp ce dorm, în principal pentru funcția discretă și delicată de deșteptare. Însă, de obicei, dispozitivul are nevoie de un răstimp de încărcare, iar acesta e rezervat pentru orele din cursul nopții.

Cu toate astea, dacă se întâmplă să aibă și un model mai vechi, cum ar fi, de exemplu generația Series 0, acesta s-ar putea dovedi perfect pentru tura de noapte. Acesta ar putea monitoriza activitatea din timpul somnului, în timp ce modelul mai nou se încarcă pentru următoarea zi. Astfel, se pare că dorința de a conecta mai multe Watch-uri e destul de legitimă.

Iată ce trebuie să faci:

  • Deschide aplicația Watch de pe telefon
  • Selectează numele dispozitivului conectat în prezent din meniul My Watch
  • Alege opțiunea „Pair New Watch”
  • Conectează noul dispozitiv în maniera obișnuită
Meniul pentru conectarea mai multor dispozitive Apple Watch.

Asta-i tot. Însă o funcție pe cât de senzațională, pe atât de utilă, e modul Auto Switch, care-ți permite să treci automat de la un Watch la altul, imediat ce ți le pui la mână. Trebuie precizat că cele două dispozitive Apple Watch nu pot fi active în același timp.

Vezi oferta de produse iStyle!

iphone 8
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.