imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Concurența va avea nevoie de 2,5 ani pentru a ajunge la nivelul camerei TrueDepth


Cel puțin asta este ceea ce susține analistul KGI Securities, cunoscutul analist Ming-Chi Kuo. Anterior el a spus că această perioadă va fi undeva undeva între unul și doi ani, dar acum se poate baza pe alte surse decât sursele lui “neoficiale”, de când au fost publicate specificațiile camerei frontale.

23 ianuarie 2017. Aceasta a fost ziua în care Ming-Chi Kuo a publicat pentru prima oară vestea că următorul iPhone (cel prezentat în septembrie) va avea un sistem de recunoaștere facială în locul scanerului de amprente digitale ca identificare biometrică . Aproape cu opt luni înaintea Keynote-ului. Ne amintim că atunci când am auzit pentru prima oară știrea, am fost oarecum neîncrezători: pur și simplu nu ne puteam închipui că ar putea fi ceva mai bun decât Touch ID.

Acum, când avem informații oficiale, trebuie să recunoaștem că neîncrederea noastră nu avea foarte multe fundamente. Desigur, putem argumenta care este cea mai potrivită metodă pentru fiecare, cine preferă această nouă metodă, dar nu există nici o îndoială că Face ID și camera TrueDepth (sau mai bine spus, camera și grupul de senzori) care o fac posibilă este în prezent cea mai avansată tehnologie care a existat vreodată într-un telefon.

Suntem foarte convinși de asta. Trebuie doar să citiți puțin despre fundamentele tehnologiei pentru a vă convinge singuri că afirmația noastră este absolut adevărată. Evident, nu este deloc întâmplător faptul că acest lucru mic, care este probabil de dimensiunile unghiei degetului tău mic, este responsabil pentru greutățile și întârzierile de fabricație ale iPhone X. Cu toate acestea, Kuo crede că Apple a reușit să facă un salt atât de mare, încât va dura ani pentru concurenți să îi ajungă din urmă. Doi ani și jumătate, pentru a fi exacți. Mai ales că mai întâi vor aștepta să vadă și cum va fi primit de utilizatori Face ID-ul.

După cum știm din experiența ultimei perioade, Kuo are de obicei o perspectivă destul de precisă asupra evenimentelor din jurul Apple.

sursa: 9to5mac

iPhoneXR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.