imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Codul sursă iOS sugerează că vom avea iPad cu Face ID


În curând numărul de dispozitive care folosesc Face ID s-ar putea să crească: toți specialiștii Apple confirmă faptul că Apple va ajunge pe piață în acest an cu un iPad Pro care va avea funcția de recunoaștere facială. Mark Gurman, analistul Bloomberg Technologies, a declarat cu ceva timp în urmă că va exista un astfel de iPad Pro cu Face ID. Inițial, noi am dat din cap în semn de neîncredere din moment ce a doua generație de iPad Pro tocmai fusese prezentată în luna mai cu toate caracteristicile sale avansate. Poți citi despre testarea celor două dispozitive aici.   După Gurman, confirmarea știrii a venit și din partea lui Kuo, iar anul trecut Guilherme Rambo și editorul iHelpBR Filipe Espósito au găsit codurile dezvăluite „accidental” în prima versiune beta iOS 11.3.  În text există o referință clară despre „Modern iPad”. Ceea ce este un aspect important pentru că anul trecut s-au aflat informații despre iPhone X prin același tip de cod.

 

Se pare că toate aceste informații au o legătură între ele. Eu, personal, nu folosesc Touch ID pe iPadul meu, dar o versiune iPad cu Face ID va confirma faptul că noul mod de autentificare funcționează destul de bine pentru Apple. În aceste condiții, tehnologia curentă poate fi înlocuită cu această funcție în noile dispozitive. Dacă toate aceste zvonuri se dovedesc a fi adevărate, atunci 3D Touch nu va mai fi inclus și Apple va rămâne fidel tehnologiei LCD.

Sursa: MacRumors

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.