imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Codul iOS Beta dezvăluie cum ar putea arăta noul iPad Pro


Acesta va consta într-un display uriaș fără nicio casetă pentru senzori și fără butonul Home. Toate aceste detalii au fost descoperite în codul celui mai recent sistem iOS 12 beta, deci suntem îndreptățiți să avem încredere în aceste informații.

Cea de-a 5-a versiune beta a iOS 12 este mai mult decât “vorbăreață”. Pe lângă informațiile despre iPhone-ul cu Dual SIM, noua carcasă de încărcare pentru AirPods și noile funcții pentru HomePod, aceasta a dezvăluit acum indicii despre cum va arăta noul iPad.

După cum am mai afirmat anterior, noul iPad Pro ar putea avea un design asemănător cu cel al iPhone X-ului și opțiunea de autentificare prin Face ID. Au existat o mulțime de imagini și randări, iar subiectul a fost deja îndelung discutat.

Cea mai recentă versiune Beta a iOS 12 a pus capăt tuturor îndoielilor. Mai exact, această mică pictogramă a reușit să facă acest lucru.

Da, în partea dreaptă se poate vedea clar un iPad cu o margine semnificativ mai subțire și fără butonul Home. Cel mai ciudat aspect este faptul că pictograma nu prezintă celebra casetă pentru diverși senzori numită notch. Astfel, este posibil ca Apple să fi reușit să integreze senzorii necesari sub display.

 

În concluzie: este posibil ca noul iPad Pro să aibă o margine mai subțire și să nu aibă o casetă notch. Display-ul va fi elementul principal. Să recunoaștem, dacă cei de la Apple vor reuși să subțieze marginile fără ca acest lucru să ducă la o diminuare a funcționalității, fanii iPad vor fi mulțumiți.

 

Sursa: The Verge

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.