imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Codul iOS 12 sugerează apariția unui iPad cu Face ID


În ultimul timp, au apărut multe știri despre apariția unui iPad Pro cu Face ID. De data aceasta, codul sursă al aplicației iOS a dezvăluit noi informații despre produs și este aproape sigur că dispozitivul va apărea mai devreme și nu mai târziu.

Steve Troughton-Smith, unul dintre actorii principali ai scurgerilor de informații prin intermediul codurilor sursă de anul trecut, a remarcat că, în ultimul iOS 12 beta, AvatarKit, Animoji și Memoji sunt toate actualizate, ca să nu mai vorbim de cadrul din spatele lor. De acum încolo, Apple va oferi suport și pentru afișajele de dimensiuni specifice iPad-ului.

Cum, pentru a utiliza aceste funcții, ai nevoie de sistemul de camere și senzori TrueDepth – folosit și pentru autentificarea FaceID și disponibilă în prezent pe iPhone X – este inevitabil să ajungem la concluzia că FaceID se va găsi mai devreme sau mai târziu pe un dispozitiv cu dimensiuni iPad.


Desigur, descoperirea menționată mai sus nu este cu siguranță o mare surpriză: știri similare legate de acest lucru au apărut în urmă cu 8 luni (și ultima persoană care a confirmat informațiile a fost Ming-Chi Kuo) și, nu în ultimul rând, informațiile se bazează pe codul sursă oficial al iOS 12.

În ciuda faptului că mulți dintre voi ați împărtășit preocupările voastre cu privire la un iPad Pro X cu un FaceID, se pare că Apple vede un potențial în acest concept și acest lucru dă speranță.

Cât despre o dată oficială de lansare, nu știm prea multe, iar Kuo se așteaptă ca dispozitivul să se îndrepte spre a doua jumătate a acestui an, ceea ce pare destul de realist, așa că nu ne-ar surprinde dacă introducerea noului iPad ar fi, de asemenea, pe agendă la momentul introducerii iPhone-urilor în luna septembrie.

Sursa: AppleInsider

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.