imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cinci giganți ai industriei IT, printre care și Apple, și-au unit forțele pentru a promova tehnologia


Amazon, Apple, Google, Intuit și PayPal. Ce poate uni aceste companii care de cele mai ulte ori sunt în concurență? Toate oferă servicii finaciare. că este vorba despre Google Wallet, Amazon Payment, Apple Pay, plăți prin PayPal, toate acestea sunt servicii financiare. De această dată aceste companii și-au unit eforturile pentru a promova adoptarea inovațiilor și noilor tehnologii de către piața de servicii financiare.

Au format un grup denumit Financial Innovation Now, cu sediul în Washington, al cărui scop este de a face lobby pe lângă “membrii ai congresului și agențiile federale” explicându-le și promovând noile tehnologii.

“Scopul nostru este să fim vocea tehnologiei și a inovațiilor” a declarat Brian Peters, directorul executiv al noului grup. “Avansul tehnologic va transforma serviciile financiare, făcându-le mai accesibile, mai ieftine și mai sigure.” a continuat acesta.

enhanced-mid
Financial Innovation Now

Începe să se contureze o lume nouă a serviciilor financiare. Mai mult de 2500 de bănci oferă suport pentru sistemul Apple de plăți cu mobilul, Apple Pay, care va ajunge la 1,5 milioane de magazine retail în care este acceptat ca modalitate de plată la sfârșitul acestui an. Site-uri de crowdfunding cum ar fi Kickstarter au ajutat la strângerea a 2 miliarde pentru 95 000 de proiecte, în timp ce site-uri de creditare peer-to-peer precum LendingClub au intermediat împrumuturi în valoare de 2,2 miliarde doar în ultimul trimestru.

Goldman Sachs estimează o piață cu venituri de 4,7 trilioane care s-ar putea deschide dacă s-ar deschide către noua tehnologie sistemul de împrumuturi, plăți și investiții. Investitorii speculează mult pe aceste schimbări, iar companiile care dezvoltă tehnologie pentru servicii financiare au atras investiții de 12 miliarde în 2014 (în creștere de la 4 miliarde în anul dinainte), conform unul studiu CB.

Acesta este membru al Franklin Sqare Group, o companie delobby tehnologic, de asemenea cu sediul în Washington.

sursa: BuuzFeed, <re/code>

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.