imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cinci update-uri omise la Keynote-ul din octombrie


Cel mai incitant Keynote din ultimii ani nu a fost suficient pentru ca Apple să vină cu update-uri pentru toate modelele care aveau nevoie de așa ceva. Care ți-a lipsit cel mai mult?

Trecând în revistă ultimele știri, am dat peste o colecție foarte interesantă. Change Miller de la 9to5Mac a colecționat toate anunțurile care au lipsit de la ultimul eveniment Keynote. Cu toate astea, nu suntem întru totul de acord cu fiecare punct.

Am prefera să omitem primul element de pe lista sa, anume Apple Watch și aplicația pentru EKG. Asta pentru că autorităților europene le-ar lua o veșnicie până să aprobe această funcție.

2. Update pentru iMac

Dacă linia de produse Mac e atât de importantă pe cât spun cei de la Apple (chiar este!), ar fi trebuit să facă un update și pentru iMac-uri. Dacă toate dispozitivele ar primi unități de stocare SSD și noi procesoare, noi ne-am declara foarte mulțumiți. Noi sperăm să avem totuși parte de un update silențios pentru iMac după acest Keynote.

Au apărut noi membri ai familiei…

Dar cine știe, poate va fi lansat curând. Cu toate astea, sunt șanse minime să avem parte de un update până în decembrie. Însă până atunci, pentru cei care au nevoie de un computer cu o super-putere de calcul – și care și-o permit – există iMac Pro. Pentru ceilalți, noul Mac mini + accesoriile de rigoare ar putea fi o opțiune excelentă.

3. AirPods și AirPower

Și aici vorbim de ambele dispozitive, la pachet, pentru că cea mai importantă caracteristică a lor e încărcarea wireless. Nu există o mare nevoie de upgrade, însă veștile cu privire la încărcarea wireless au început să se răspândească cu foarte multă vreme în urmă. Pentru AirPower nu există scuze: au anunțat produsul, ni l-au arătat, apoi nimic.

Imagine de update pentru AirPort

Între timp, au apărut mai multe iPhone-uri cu încărcare wireless. Însă acestea încă nu pot fi încărcate cu o soluție nativă. Cu siguranță ceva e în neregulă. Nu știm exact câte nopți albe au strâns inginerii acestui proiect, însă ar cam fi cazul să vină cu ceva.

Cât avem de așteptat? Până în primăvară? În legătură cu AirPods 2, în ultima vreme s-au răspândit o mulțime de zvonuri. S-a spus chiar că e posibil ca lansarea să aibă loc în decembrie. Da, în Statele Unite. Să ne amintim de lansarea ultimei versiuni… a durat o veșnicie până să ajungă și la noi.

4. Update pentru MacBook

Un aspect interesant. Fără îndoială, Retina MacBook de 12” e un dispozitiv uimitor. Subțire, plin de culoare și compatibil cu USB-C, chiar dacă nu ar fi trebuit. Selecția obișnuită, care avea doar câteva dispozitive, a crescut considerabil. Avem o mulțime de culori, opțiuni și dispozitive depășite. Trebuie să fie o provocare să gestionezi stocul.

În 2016 ni s-a spus că MacBook Pro 13” va fi succesorul modelului MacBook Air și că seria Air va fi scoasă din selecție. Alături de MacBook 12” – ne-am gândit noi. Însă totul a rămas la fel. Tocmai a fost lansat un nou Air. Unde mai pui că are și o variantă Gold. A devenit mult mai versatil, cu mai multe porturi și la un preț mai bun. Ar cam fi fost timpul să ne luăm la revedere de la update-ul din 2017 pentru Retina MacBook. Și de la vechiul Air. Și de la modelele de MacBook Pro 13”. Și de la…

Ei bine, de fapt sunt doar patru puncte, nu cinci… însă lista poate continua… Ție care ți-a lipsit cel mai mult?

Sursa: 9to5Mac

Vezi oferta de produs iStyle!

ipadpro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.