imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Chiar este posibil să avem Dark Mode în macOS


A avut loc o nouă scurgere de informații de la Apple: unul dintre dezvoltatori a găsit un video despre Dark Mode pe serverele Apple. Va fi Dark Mode disponibil și pe iOS?

Dark Mode a fost în centrul atenției și la conferința WWDC de anul trecut. Existau zvonuri mai ales despre iOS care, bineînțeles, ne-au atras atenția, dar, într-un final, nu ne-am ales cu nimic. Acum, Steven Troughton-Smith a descoperit o funcție care va fi disponibilă pentru macOS.

Și Apple ne-a lăsat să o găsim. Un dezvoltator a găsit un video de 30 de secunde în serverul Apple despre Xcode 10, în care există evident Dark Mode. În mod evident, povestea este mult mai complicată, Steven și amicii lui pot găsi orice, dar asta doar dacă Apple le permite acest lucru. Același lucru s-a întâmplat în cazul HomePod-ului și al iPhone-ului X, despre care am aflat mai multe indicii datorită lui Rambo, care a aruncat o privire pe software-ul beta.

Dezvoltatorul care a descoperit Dark Mode a postat imediat acest lucru pe Twitter, și conform cu imaginile publicate este evident că:

  • Xcode va avea o interfață întunecată, iar pictograma întunecată pentru Trash indică faptul că Dark Mode este Încorporat în sistemul macOS10.14.
  • Pe imagini apare pictograma Apple News, care indică faptul că aplicația va fi disponibilă pentru Mac în curând.
  • Conform MacRumors, se poate vedea în planul îndepărtat deșertul Mojave pe timp de noapte, astfel că putem să presupunem că versiunea 10.14 a macOS se va numi Mojave.

Este de asemenea probabil ca App Store-ul pentru desktop să treacă prin niște transformări similare cu cel pentru iOS. John Gruber, autorul Daring Fireball a menționat acest lucru cu ceva timp înainte. Nu ne mai rămâne mult de așteptat oricum.

Sursa: MacRumors

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.