imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cele mai bune cinci lucruri despre Apple Watch


Apple Watch încă este un dispozitiv destul de controversat în rândul oamenilor. Unii îl consideră un produs prostesc, alții îl iubesc și sunt unii care consideră că majoritatea oamenilor înțeleg greșit ceea ce este Apple Watch de fapt. Am colecționat cinci lucruri pe care le considerăm cele mai bune cinci caracteristici ale Apple Watch.

Apple Watch este un ceas doar prin nume. În realitate, este mai degrabă un centru de control, de notificări, un iPhone în miniatură și un antrenor personal, totul într-un singur dispozitiv. Despre acest ultim aspect nu vom discuta prea mult, pentru că am avut multe articole despre cum funcționează Activity pe Apple Watch. Acestea fiind spuse, iată cele mai bune cinci lucruri despre Apple Watch, deși unele dintre ele vor fi evidente pentru unii din voi.

Poți controla orice cu el

Efectiv orice. Poți controla smartphone-ul tău, mașina ta sau playlist-ul tău. Evident, această ultimă opțiune este cea mai des folosită, dar este de asemenea surprinzător cât de multe mașini sunt deja compatibile cu Apple Watch. Cu ajutorul acestui dispozitiv poți găsi cu ușurință unde ți-ai lăsat vehiculul sau îți poți descuia pur și simplu mașina. Această funcție este la fel de faină ca deschisul Mac-ului cu Watch-ul tău.

iPhone pe încheietura ta

În trecut, toată lumea spunea că iPad-ul este doar un iPhone mai mare, pe care nu îl poți folosi să dai telefoane. Apple Watch oferă o experiență similară a utilizatorului chiar dacă nu este din aceeași categorie. Vorbim despre o platformă grozavă, fiindcă dezvoltatorii oferă constant noi roluri pentru Watch fără ca tu să trebuiască să instalezi aplicații separate pe el – iPhone-ul face toate astea pentru tine. Singurul lucru pe care nu îl poți face este să dai telefoane – poți, dar pentru asta chiar ai nevoie și de un iPhone.

Dictarea

Dictarea este o funcție extraordinară care a funcționat în trecut grozav și pe iPhone, însă nu avea sens să fie folosită cu excepția unor situații specifice. Totuși, poți răspunde cu ajutorul Apple Watch la email-uri sau la iMesajele prietenului tău chiar în timp ce faci duș. Nu am recomanda răspunsul la email-urile oficiale în acest fel, însă dictarea funcționează destul de precis.

Find my iPhone

Sau mai degrabă arată-mi unde îmi este iPhone-ul. Nu prea sunt mai multe de adăugat la această secțiune. Funcția vorbește de la sine.

Posibilitatea de personalizare

Ecranul Mickey Mouse e destul de fain și poate arăta bine chiar și pe încheietura unui bărbat dacă are suficient simț al umorului. Variația curelelor este de asemenea grozavă. Deși opțiunea de a schimba curelele devine tot mai răspândită la ceasurile tradiționale, Apple Watch poate fi un accesoriu unic și cu mai multe fețe.

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.