imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

În cele din urmă … puteți conecta contul dvs. PayPal la ID-ul dvs. Apple


Apple ne permite să conectăm doar cardurile bancare la ID-ul Apple, astfel încât cei care preferă PayPal sunt în afara jocului … până astăzi. Apple a anunțat că introduc plăți PayPal în App Store, iTunes Store și Apple Music în mai multe țări.

Sistemul de plăți, PayPal care a ajuns faimos mulțumită lui Elon Musk, are multe avantaje și scopul său principal este să facă achizițiile online mult mai ușoare și mai sigure. Nu este o coincidență faptul că mulți oameni îl folosesc și este o metodă de plată acceptată pe plan mondial. Până acum Apple a fost o mare excepție.

Astăzi, compania a decis să facă un pas înainte și permite utilizatorilor săi să folosească acest sistem de plată în App Store, iTunes Store, Apple Music, iBookstore, iCloud Storage etc. De asemenea, asta mai înseamnă și că de acum înainte nu va mai fi o necesitate să adăugați datele cardului dvs. bancar la ID-ul dvs. Apple, veți putea conecta în schimb contul dvs. PayPal. Aceasta îi va face pe cei care vor să-și păstreze datele cardului bancar private foarte fericiți.

Există unii utilizatori (probabil doar câțiva) care folosesc carduri fără numere CVC. Aceste carduri nu pot fi utilizate pentru a face plăți online. Cu toate acestea, PayPal le poate gestiona, astfel încât așa se vor deschide porțile și pentru acei utilizatori. Am început să credem că există un final fericit pentru această poveste. Nu era ok. Acesta este momentul în care apare și un dar …

Acest serviciu va fi disponibil deocamdată numai în Mexic, Canada, Germania, Olanda și Marea Britanie. În următoarele câteva zile vor urma mai multe țări (precum SUA). Nu avem informații despre momentul în care ne putem aștepta să funcționeze și în țara noastră, dar, după cum s-a întâmplat și până acum probabil va exista o mică întârziere.

sursa: 9to5mac

dji
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.