imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cel mai mare, mai tare și mai nebun film va fi lansat azi, cu Siri în rol principal


Așa spune Dwayne “The Rock” Johnson, care va fi cealaltă vedetă a acestui film (video?) alături de asistentul personal Apple. Despre ce va fi vorba? Nu ne putem imagina, dar are deja un poster și va fi lansat azi.

Dwayne Johnson a anunțat brusc pe contul său de Instagram că munca grea a parteneriatului dintre el și Apple s-a concretizat sub forma filmului “BIGGEST, COOLEST, SEXIEST, CRAZIEST, DOPEST, MOST OVER THE TOP” – film realizat vreodată (da, cu litere mari). Apple intră în joc prin furnizarea celuilalt partener pentru The Rock în această aventură, despre care Johnson scrie că este “cel mai mare co-star al tuturor timpurilor”.

Nu avem nicio idee la ce ar trebui să ne așteptăm pe baza acestei informații, dar cu siguranță va fi ceva nebunesc și extrem. Posterul oficial confirmă că: există de toate în film, pornind de la un avion neidentificat până la OZN-uri, mașini și un concert – probabil că nu au economisit bani în realizarea acestui film. Astăzi va fi o zi mare în viața lui Siri, cel mai mare rol pe care l-a avut până acum asistentul a fost o scena de câteva minute în Big Bang Theory. Acum va fi în lumina reflectoarelor lângă unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.

Dacă nu ai auzit încă de Dwayne Johnson aka The Rock, iată o scurtă trecere în revistă a lui pentru tine. Să începem prin demontarea stereotipului cel mai cunoscut: judecând felul cum arată pare a fi fost crescut pe steroizi și nu pare a avea mai mult de doi neuroni. Ca de cele mai multe aparențele înșală, Johnson este destul de educat, pe lângă faptul că este mai mare decât o garderobă dublă.

El a început să acorde atenție dezvoltării musculaturii în liceu: a fost atlet și a jucat fotbal. Acest al doilea sport l-a practicat atât de bine încât a ratat intrarea în NFL doar datorită unui mic accident la genunchi. Între timp a fost acceptat la universitate cu bursă completă, unde a terminat cu o diplomă în criminalistică și fiziologie în 1995. După anii petrecuți cu studiile, Johnson a decis să meargă pe urmele bunicului și tatălui său și să se încerce să se afirme pe scena luptelor profesioniste, wrestling. A reușit din nou și a avut foarte mult succes: a câștigat campionatele la doi ani după aderarea la WWE.

Desigur, el este foarte cunoscut datorită rolurilor sale. El a făcut parte din distribuția seriei intitulată Ballers, sau a seriei de filme The Fast and the Furious; a jucat în The Scorpion King, și The Mummy Returns; și-a flexat mușchii în filmul Baywatch din 2017 și am putea continua. Am putea discuta despre calitățile sale actoricești, dar este cu siguranță o vedetă. Ce altceva ar putea dovedi asta mai bine decât faptul că, de când a glumit în timpul unei emisiuni Saturday Night Live spunând că va candida la funcția de președinte în următorul mandat, sunt foarte mulți care doresc în mod serios să-l vadă candidând pentru această funcție.

Așa cum am menționat, filmul va fi lansat azi pe canalul YouTube al companiei Apple, iar noi vă vom anunța imediat va fi lansat.

dji
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.