imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cea mai rapidă metodă de a selecta fotografiile de pe iPhone


Selectarea fotografiilor de pe iPhone-ul tău este un proces fără sfârșit, iar căutarea pozelor potrivite pe care vrei să le păstrezi este un adevărat coșmar. Sau cel puțin așa era pentru mine până când am găsit această metodă de a selecta fotografiile de pe iPhone prin care salvez o grămadă de timp.

Obișnuiesc să fac tot timpul fotografii cu telefonul meu. Camera de la iPhone este atât de bună încât nu mai trebuie să îmi car ditamai aparatul foto mereu cu mine. Evident că multe fotografii le-am stocat în el și a trebuit să le mut de colo colo, să le trimit sau să le salvez pe cloud.

Când vrei să selectezi mai multe fotografii deodată ar trebui să selectezi una câte una. Sau nu? Deși lucrez destul de frecvent cu dispozitive Apple, abia acum am descoperit că există un mod mai ușor de a face acest lucru. Trebuie doar să apeși pe Edit și să dai cu degetul (slide) peste acele fotografii pe care vrei să le selectezi. Nimic mai simplu.

 

Black Friday MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.