imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cea de-a treia versiune Beta pentru dezvoltatori a iOS 12 a fost lansată


A trecut de-abia o lună de la conferința WWDC și Apple a lansat deja cea de-a treia versiune Beta pentru dezvoltatori a iOS 12. Au fost incluse câteva funcții noi și au fost reparate mai multe erori.

Cu toate că iOS 12 ar fi trebuit să fie o actualizare mai puțin importantă, aceasta introduce multe funcții importante. Ne referim la funcțiile care îmbunătățesc performanța dispozitivelor mai vechi, noile funcții pentru realitate augmentată, aplicații native refăcute, statisticile Digital Health, îmbunătățiri FaceTime, notificările grupate și algoritmii mai avansați pentru aplicația Photos.

Acest sistem este disponibil în prezent în versiunea beta, iar lansarea oficială este așteptată în această toamnă. Până atunci doar dezvoltatorii și utilizatorii aventuroși vor putea testa noile funcții. Nu uita că versiunea beta este doar o versiune beta. Astfel, sistemul poate avea diferite erori, și nu este recomandat să instalezi această versiune pe un dispozitiv care este folosit în mod curent.

Această actualizare conține următoarele funcții noi:

  • A fost introdus un nou design pentru Maps în zona golfului San Francisco în cazul dispozitivelor care folosesc iOS 12 beta. Apple a inițiat un proiect de amploare pentru a-și îmbunătăți serviciul de navigație și în acest scop, au început să-l reconstruiască pornind de la elementele de bază. Să vedem care vor fi rezultatele. Sunt atât de entuziasmați încât au inclus și piscine și trotuare.
  • Aplicația Voice Memos are o interfață actualizată
  • Detaliile pentru Location Sharing au fost mutate din secțiunea Privacy a aplicației Settings, într-o locație mai vizibilă în profilul utilizatorilor, lângă configurările iCloud.
  • Există o opțiune pentru a elimina toate notificările pe iPad după o apăsare prelungită pe X-ul din partea de sus a listei de notificări.
  • Lista de Media Types din secțiunea albums a aplicației Photos a fost restructurată puțin, iar acum nu mai sunt listate toate categoriile de imagini, dacă tu nu ai fotografii de acel tip.
  • Pe dispozitivele cu buton Home și feedback haptic, butonul Home nu mai vibrează de fiecare dată când iPhone-ul este deblocat. Această problemă exista în cazul dispozitivelor iPhone 6s și iPhone 7.

Și acestea sunt doar vârful icebergului. Ca de obicei, EverythingApplePro a descoperit nu mai puțin de 45 de modificări mici în noul sistem. Iată care sunt acestea:

A treia versiune beta este disponibilă doar pentru dezvoltatori deocamdată, și va trebui să mai așteptăm puțin până la versiunea publică. Odată cu iOS 12, celelalte sisteme de operare au fost actualizate, și merită să le testezi dacă îți place să folosești versiunea beta.

Deși, această actualizare nu ar trebui să cauzeze vreo pierdere de date, totuși fii precaut și nu încerca să păcălești moartea. Creează un backup pentru toate datele tale de pe iPad și iPhone. Îți poți salva toate datele în contul tău de iCloud sau pe computer cu ajutorul iTunes. Utilizatorii zeloși pot încerca ambele variante.

iOS 12 este disponibil pentru următoarele dispozitive: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad Generația a 5-a, iPad Generația a 6-a, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9.7″, iPad Pro 12.9″, iPod touch Generația 6-a.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.