imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ce va conține cu siguranță iOS 12? Peste 150 de noi emojis!!!


Simți cumva că sutele de emojis pe care le ai acum nu sunt suficiente? Te simți neînțeles pentru că nu există suficiente emojis care să exprime starea ta? Acum s-a terminat!

În sfârșit! Zilele trecute cei de la Unicode Consortium au anunțat că vor lărgi selecția cu încă 157 de noi emojis. Deci vor fi 77 caractere diferite, mai ales că în zilele noastre fiecare față este disponibilă având cel puțin trei tonuri de culoare diferite, și nu este exclus să apară câteva duplicate.

 

 

Emoji 11.0 va aduce multe inovații „revoluționare”. Vor fi multe coafuri și tipuri de păr precum, brun-roșcat, buclat, gri, chel sau young. Tot ce vrei. Hot și Cold Face, superman și superwoman, și de asemenea personaje răufăcătoare. Emojis care ilustrează activități precum împletitul sau coaserea, șah și skateboarding. Noi animale precum cangur, papagal, lamă, hipopotam și raton. Mâncare – adică covrig, mango și brioșă, obiecte precum extinctor, eprubetă, hârtie igienică și burete. Și multe alte stări și acțiuni. Pentru mai multe detalii puteți urmări materialul video realizat de Jeremy Burge pe Emojipedia.

 

 

Emoji 11.0 vor face parte din ediția Unicode 11.0 care va fi scoasă în luna iunie a acestui an. Dezvoltatorii obișnuiesc să le implementeze în dispozitivele lor cu o întârziere de 1-2 luni. Așa că se pare că vom avea un nou set de fețe undeva prin luna august sau septembrie. Cel mai probabil odată cu iOS 12.

Emojis nu sunt dezvoltate de Apple, ci de Unicode, compania din Cupertino ocupându-se doar de implementarea celor mai recente suporturi care includ și emojis.

 

 

Sursa: MacRumors

 

 

 

 

 

 

iPhone XR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.