imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Ce trebuie să faceți când iMessage nu se activează


iMessage este una dintre cele mai bune funcții disponibilă pe produsele Apple: este o aplicație de mesagerie perfectă, încorporată și gratuită. Când configurați un telefon nou, sau dacă resetați unul pe care îl aveți deja, pot apărea unele probleme când activați funcția. Iată cum puteți rezolva aceste probleme.

Să începem cu elementele de bază.

● În primul rând, veți avea nevoie de o conexiune la internet activă. Nu contează dacă este vorba de date mobile sau WiFi, ci trebuie doar să funcționeze.

● Este important să setați telefonul la fusul orar corect. Această configurare este de obicei făcută automat și nu există nici o problemă cu ea, dar dacă dintr-un motiv oarecare nu vrea să funcționeze, puteți să o activați în felul următor: Settings > General > Date & Time.

● După aceea, accesați meniul Settings > Messages. Dacă serviciul nu este activat, trebuie să îl activați. Cu toate acestea, dacă este activat și nu funcționează, dezactivați-l. Faceți aceiași pași și cu FaceTime în meniul Settings > FaceTime.

● Reporniți dispozitivul.

● În meniurile anterioare, activați din nou serviciile.

În majoritatea cazurilor, Apple practic activizează imediat serviciul și, sperăm, lucrurile vor funcționa fără probleme după aceea. Cu toate acestea, activarea poate dura în mod oficial 24 de ore, deci dacă iMessage nu funcționează instantaneu, trebuie doar să aveți răbdare și să așteptați.

Un scenariu mai neplăcut apare atunci când nu puteți face serviciul de mesagerie să funcționeze. Acest lucru necesită măsuri mai radicale: efectuați o resetare a telefonului din meniul Settings > General > Reset > Reset Network Settings. Acest pas va șterge toate parolele WiFi salvate, dar nu generează pierderi reale de date. Trebuie doar să reintroduceți parolele din nou.

Dacă niciuna dintre toate cele de mai sus nu v-au rezolvat problema, singurul lucru de făcut este să contactați serviciul de asistență Apple.

Dacă doriți să vă ștergeți înregistrarea iMessage din motive cum ar fi trecerea la un nou telefon, care nu este un produs Apple, și nu mai primiți mesajele text de la utilizatori de iPhone (deoarece celelalte iPhone-uri cred că sunteți în continuare proprietar de iPhone), urmați pașii de pe acest site oficial.

sursa: 9to5mac

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.