imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Ce melodie descrie cel mai bine relația dintre Bill Gates și Steve Jobs?


Numele lui Bill Gates și cel al lui Steve Jobs sunt strâns legate de istoria calculatoarelor personale. Cei doi au fost pe rând, parteneri de afaceri, dușmani pentru ca apoi să devină prieteni.

Steve este într-adevăr o persoană singulară în istoria calculatoarelor personale dacă este să ne uităm la ceea ce a construit la Apple. În anumite perioade, am fost cei mai buni aliați și am lucrat împreună – am scris software pentru Apple II-ul original. Uneori era foarte sever cu tine, uneori era foarte apropiat oamenilor. A știut să obțină de la oameni rezultate minunate.

I5Pfmr6

În primii ani, era foarte pasional despre proiecte, dar mai apoi [când] Steve s-a îmbolnăvit, a devenit mult mai “moale” în ceea ce privește discuțiile despre viețile și copiii noștri. Steve a fost de un geniu incredibil iar eu am fost mai mult inginer decât el. Oricum, a fost distractiv. A fost vorba mai mult de o prietenie în reflexie, deși în mod tragic el nu a putut depăși cancerul și a murit.

Acestea au fost declarațiile lui Bill Gates din timpul interviului pentru BBC realizat de prezentatorul Kirsty Young. Aceste interviuri sunt deja binecunoscute și în cadrul lor cei intervievați sunt întrebați să aleagă opt piese de muzică, o carte și un obiect de lux pe care le-ar lua cu ei pe o insulă pustie.

Foarte interesant este faptul că una dintre cele opt melodii pe care le-a ales Bill Gates a fost pentru Steve Jobs: Two of Us interpretată de Beatles.

Cele opt piese alese de Gates au fost:

  • David Bowie and Queen – Under Pressure
  • Willie Nelson – Blue Skies
  • Ed Sheeran – Sing
  • Jimi Hendrix – Are You Experienced
  • U2 – One
  • The Beatles – Two of Us
  • How Can Love Survive, from the Sound of Music
  • My Shot from Hamilton, the musical

Bill Gates a mai ales cartea: The Better Angels of Our Nature, scrisă de Steven Pinker.

Despre obiectul de lux a spus: “Presupun că a cere o conexiune internet este probabil în afara regulilor.: așa că a cerut “mai multe DVD-uri cu cele mai bune cursuri din lume.”

sursa: BBC

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.