imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Elementul grafic pentru evenimentul Keynote din septembrie 2018. În centru cercului scrie cu roșu „Missing”.

Tot ce a fost lăsat pe dinafară la evenimentul Keynote de aseară


Dispozitivele care s-au aflat în centrul atenției la evenimentul Keynote de aseară sunt Apple Watch 4, iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone XR. Însă care sunt dispozitivele pe care le-am așteptat, dar nu și-au făcut apariția.

iPad Pro a fost marele absent de la evenimentul Keynote

Acest dispozitiv avea cele mai mari șanse de a fi prezentat. La început, prezentarea a avut un ritm alert, și ne-am gândit că „acel ceva în plus” ar putea fi noul iPad. În general, iPad-urile nu au o dată obișnuită de prezentare sau lansare. Chiar dacă, recent, Apple pare să-și fi făcut un obicei de a le lansa în primăvară, acestea puteau fi prezentate fără probleme și ieri.

Modelul așteptat e iPad-ul cu ce împrumută elemente de design de la iPhone. Face ID, margini mai subțiri, display OLED și eliminarea butonului de Home. Poate cândva pe la sfârșitul anului…

Mac mini

În urmă cu câteva săptămâni, Gurman a lansat zvonul conform căruia, după lungi ani de tăcere, Apple va face, în sfârșit, ceva legat de Mac mini. Acesta e dispozitivul preferat al multor utilizatori și s-a remarcat prin cel mai bun raport calitate/preț. Asta până când a început să fie depășit.

Așadar, s-ar impune un update. Gurman a afirmat că e puțin probabil ca noul Mac mini să fie prezentat la evenimentul Keynote dedicat telefoanelor de anul acesta. Astfel că lipsa acestui dispozitiv din cadrul prezentării nu a fost o surpriză atât de mare.

MacBook Air

Același lucru e valabil și pentru noul MacBook Air, pe care tot Gurman l-a prezis. Noi suntem puțin sceptici în legătură cu posibila existență a acestuia. Cu toate astea, dacă e să fie prezentat – în special anul acesta – cel mai probabil va fi în octombrie.

iMacs

Nu în ultimul rând, cu aceeași ocazie ne așteptăm să apară și update-ul pentru iMac. A cam venit vremea ca iMac-ul să primească o binemeritată îmbunătățire. Noi o așteptăm cu nerăbdare. Dacă e să vorbim de orice alt dispozitiv Mac, se pare că tot în octombrie vom afla noutăți.

AirPower

În continuare, dispozitivul prezentat exact cu un an în urmă e învăluit în tăcere. Poate că anul trecut am avut parte doar de o halucinație, iar acest dispozitiv nu a fost, de fapt, anunțat? Tristul adevăr e că dispozitivul a fost, într-adevăr prezentat, însă nu a fost niciodată lansat. Ar fi fost destul de stânjenitor să îl fi lansat chiar și ieri. Dar nu, NICI DE DATA ASTA.

AirPods 2, căști Apple over-ear

Sinceri să fim, ne așteptam la o lovitură puternică din partea companiei Apple la capitolul căști over-ear. În materie de căști in-ear, Apple a dovedit că stăpânește destul de bine situația. Noi chiar speram ca elementul surpriză să fie căștile over-ear. Nu au existat niciun fel de scurgeri de informații sau zvonuri pe această temă. Era doar un vis care putea deveni realitate. Dar nu a devenit. Cu toate astea, mai avem șanse…

Același lucru se aplică și update-ului pe care urma să-l primească AirPods. Nimic special, doar câteva îmbunătățiri, ici și colo: sunet mai bun, baterie mai eficientă, îmbunătățiri aduse sistemului de conectare și așa mai departe. E posibil să avem parte curând de toate aceste noutăți…

Acestea sunt toate dispozitivele așteptate, pe care Apple nu le-a inclus în evenimentul Keynote de ieri. Însă fii fără griji, au venit cu o mulțime de noutăți, așa că era nevoie să se păstreze câte ceva și pentru mai târziu…

Vezi oferta de produse iStyle!

Află mai multe: Vezi noile modele high-end: iPhone XS și XS Max! | A fost prezentat Apple Watch 4 – vezi primele detalii!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.