imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Căutare Split View în Safari 


Să ne îndreptăm din nou atenția spre iPad. Cu dimensiunile lui mai mari și mai multe funcții suplimentare în comparație cu un iOS de dimensiuni mai mici, acesta ascunde multe trucuri utile. Căutarea Split View în Safari este unul dintre ele. Să vedem cum funcționează!

În medie, pentru un utilizator, diferența dintre computer și dispozitivul mobil se reduce la capacitatea de multitasking. Această problemă este rezolvată în iOS 11, deoarece poți împărți ferestrele și poți muta două aplicații una lângă cealaltă. Poți viziona videoclipuri pe Youtube și poți trimite e-mailuri în același timp. Dar, poți deschide și două ferestre Safari diferite pentru a le potrivi una lângă cealaltă.

Split view este compatibil cu iPad Pro și cu noul iPad 2018. Este foarte ușor de folosit:

  1. Deschide Safari
  2. Încarcă două pagini diferite în tab-uri
  3. Ia unul dintre tab-uri
  4. Trage-l la mijloc și eliberează-l

În această vizualizare side-by-side, poți naviga cu ușurință în ferestre separate și poți plasa tab-uri unele lângă celelalte. Le poți schimba între ele doar atingând ecranul și plasându-le una lângă alta. Pentru a le închide, apasă pe butonul “X” din colțul din stânga sus, sau pur și simplu trăgând fereastra deoparte. Chiar dacă sunt deschise mai multe taburi, ordinea lor nu este afectată.

 

 

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.