imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Caută imagini în funcție de postura corpului! Ce?


Caută imagini în funcție de postura corpului! Ce?

Google a dezvăluit la ce poate folosi estimarea posturii corpului uman în browser: de exemplu, la căutarea imaginilor în funcție de postură. Învățarea automată nu a fost niciodată atât de distractivă!

Dacă îți amintești, în urmă cu câteva luni am fost uimiți când am testat estimarea posturii corpului uman în browser a celor de la Google, funcție abia ieșită din laboratorul de experimente. În primul rând, nu ne-au impresionat estetica platformei sau diversele posibilități de utilizare, cât tehnologia în sine. În momentul de față, Google a demonstrat cât de simplu e să încerci ceastă funcție distractivă a magicei învățări automate.

Doamnelor și domnilor, permiteți-ne să vă prezentăm cum să potriviți postura corpului cu imaginile:

E destul de util să poți căuta imagini pe baza altor imagini. Poate fi destul de practic, mai ales când e vorba de dimensiunea și formatul fișierului sau când căutăm fotografii pe bază de nuanțe. Dar cum rămâne cu postura corpului? E destul de inutil să cauți imagini în funcție de postura corpului; cu toate astea, acest experiment poate fi cel mai bun lucru se poate întâmpla într-o vineri de vară…

Move Mirror, un experiment AI care a fost prezentat ieri, se bazează pe același PoseNet despre care am vorbit în urmă cu ceva vreme, doar că acum, echipa de dezvoltare a dus proiectul la următorul nivel. Ca să găsească imaginile potrivite, experimentul utilizează „informațiile posturii corpului” – localizarea a 17 părți ale corpului, printre care se numără umerii, gleznele și șoldul. Adevăratul truc abia acum urmează: poziția dată este comparată cu imaginile dintr-o bază de date, iar algoritmul încearcă să găsească potrivirea perfectă.

Pentru a utiliza această căutare, nu ai nevoie decât de un webcam și de Google Chrome, din care trebuie să accesezi acest URL. Dacă te bucuri cu adevărat de acest joc, poți chiar crea și un GIF.

Chiar ar trebui să-l încerci. E un joc extraordinar și o tehnologie incredibilă.

Sursa: CNET

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.