imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cât spațiu de stocare îți trebuie pe iPhone?


În prezent, se zvonește că s-ar putea să avem parte de modele de iPhone cu memorie de 512GB. Chiar avem nevoie de atât de mult spațiu de stocare, iar dacă da, pentru ce? Te lăsăm pe tine să răspunzi!

Dimensiunea spațiului de stocare pentru iPhone va stârni întotdeauna discuții aprinse când vine vorba de argumente. Va exista întotdeauna cineva care să spună că nu există suficientă memorie, că modelele cu o capacitate mai mare sunt prea scumpe sau că există doar câteva opțiuni, iar unii utilizatori e posibil să ducă dorul slotului pentru carduri de memorie. Trebuie să recunoaștem că, nu de mult, existau prea puține opțiuni pe piață, însă odată ce Apple a dublat memoria de stocare pentru iPhone 7 (la un minim de 32GB), lucrurile parcă s-au mai îndreptat.

32GB ar trebui să fie suficient – cel puțin pentru noi – mai ales dacă introducem în ecuație contul de iCloud. Modelul de mijloc, de 128GB, are tot atâta memorie cât un MacBook entry-level (argument destul de interesant), iar 256GB ar trebui să fie suficient pentru clipuri video 4K.

Recent, Trendforce a lansat o serie de zvonuri conform cărora modelele de anul acesta ar urma să fie primele iPhone-uri din istorie disponibile cu o memorie de 512GB. Veștile în sine nu sunt atât de interesante, în principal pentru că Trendforce nu e cea mai de încredere sursă la capitolul previziuni; nu lucrează cu informatori din interior, așa cum o fac Ming-Chi Kuo sau Gurman. Așa că nu lua de bun tot ce publică.

Dar întrebarea rămâne: există oare o cerere reală pe piață pentru o memorie de stocare atât de mare? În opinia noastră nu există o asemenea cerere, însă suntem conștienți de existența acelor utilizatori obsedați de spațiul de stocare. Pe scurt: ai cumpăra un iPhone de 512GB? Cum ai folosi acest spațiu?

via 9to5Mac

Create your own user feedback survey

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.