imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cât durează să-ți încarci căștile AirPods?


Dacă ar trebui să facem o clasificare a primelor 10 întrebări frecvente de la clienți nesiguri, le-am include cu siguranță și pe cele referitoare la AirPods, precum și pe cele care privesc încărcarea Apple Pencil. Să vedem despre ce este vorba.

Utilizatorii care preferă AirPods, în locul unei alte soluții wireless cum ar fi Beats, consideră că una din cele mai importante caracteristici ale acestor dispozitive constă în faptul că se încarcă foarte rapid.

Totuși nici căștile Beats nu sunt mai prejos, în câteva minute, pot ajunge la un nivel de încărcare ce permite o utilizare de 1-2 ore. Este aproape la fel ca în cazul AirPods. În plus, aceste căști mici absorb energie cu o viteză de necrezut. Estimăm că în 20-25 de minute, poți încărca complet ambele părți, ceea ce înseamnă 5 ore de utilizare fără griji. În mod similar, Beats Studio 3 are nevoie de o încărcare de 15 minute pentru a permite utilizatorului să asculte muzică timp de 3 ore.

Bateria care se află în carcasa AirPods oferă energie suficientă pentru 24 de ore de utilizare constantă. Ai putea să crede că în schimb se încarcă lent, dar surprinzător nu este cazul. În aproape o oră, nivelul bateriei atinge 100%. Bazându-ne pe sondajul pe care l-am făcut la birou, putem afirma că ultima generație de dispozitive AirPod și Beats se încarcă aproape cu aceeași viteză.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.