imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Care a fost prima aplicație pe care ai descărcat-o vreodată?


App Store și-a sărbătorit ieri cea de-a 10-a aniversare. Astfel, este momentul perfect pentru câteva clipe de nostalgie, așa că te invităm să vezi care a fost prima aplicație pe care ai descărcat-o vreodată pe iPhone.

În ultimele zile, s-a scris destul de mult despre aniversarea de 10 ani a App Store – Apple a sărbătorit cu o serie de statistici, în timp ce alții au identificat cele mai populare aplicații din ultimii 10 ani. App Store chiar a împlinit 10 ani. Deci, avem motive să ne lăsăm copleșiți de nostalgie și să ne întoarcem la prima aplicație descărcată vreodată din App Store pe iPhone, iPad sau chiar pe iPod.

Din fericire, nu e nevoie să ai o memorie de elefant pentru a reuși acest lucru, din moment ce Apple Store a înregistrat toate aceste activități în background, dacă, bineînțeles, aplicația respectivă nu a fost eliminată din App Store între timp. Iată cum poți arunca o privire pe aplicațiile descărcate de-a lungul timpului:

  • Deschide App Store.
  • Apasă pe pictograma corespunzătoare contului tău aflată în colțul din dreapta sus.
  • Intră în secțiunea de cumpărături (Purchased) unde apar mai multe aplicații nu doar cele cumpărate.
  • Derulează în jos până la capăt
  • Acum poți vedea cele mai vechi aplicații pe care le-ai descărcat cu Apple ID-ul tău, poți chiar verifica data descărcării.

Sursa: The Verge

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.