imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cardul dvs. bancar a expirat? Așa puteți atașa unul nou Apple ID-ului dvs.


Iată un nou sfat și de această dată nu numai pentru utilizatorii începători. În majoritatea cazurilor, în timp ce creați un ID Apple, adăugați detaliile cardului bancar imediat. Cu toate acestea, cardurile bancare sunt creaturi malefice și expiră în timp. În acest articol puteți găsi toți pașii pentru a adăuga foarte rapid un nou card în contul dvs.

Astăzi dimineața, MacBook meu mi-a comunicat cât se poate de clar că a expirat cardul pe care-l aveam atașat la Apple ID iar Apple nu poate să ia bani din contul meu bancar pentru a achita abonamentele mele lunare. Aceasta este contribuția mea la construirea noului parc Apple. M-am gândit la asta, când am primit noul card, dar totuși am uitat să-mi actualizez detaliile. Din fericire, am putut să rezolv ușor problema și m-am gândit că un ghid rapid ar putea fi util tuturor.

Pentru iPhone, iPad or iPod touch

Selectați Setting > [Your name] > Payment & Shipping menu și introduceți parola Apple ID-ului dacă vi se cere.

Alegeți metoda de plată curentă. Notă: dacă utilizați Family Sharing, numai administratorul familiei poate actualiza detaliile de plată.

Pe pagina următoare puteți actualiza detaliile cardului dvs. bancar. După ce terminați apăsați Save.

Pentru Mac sau PC

Deschideți iTunes-ul.

Dacă nu sunteți conectat(ă), conectați-vă la Apple ID-ul dvs.

În partea de sus a ecranului sau în meniul de sus (variază în funcție de cazul în care utilizați un Mac sau un PC) alegeți meniul Account > View My Account.

Sub Apple ID Summary, faceți clic pe Edit chiar lângă Payment Information. În Edit Payment Information, puteți alege una dintre metodele de plată care sunt acceptate de iTunes Store. Notă: Family Sharing se aplică și aici. Numai administratorul familiei poate actualiza detaliile de plată.

 

 

Pe pagina următoare puteți actualiza detaliile cardului dvs. bancar. După ce terminați apăsați Save.

Nota bene: Dacă utilizați un card de credit ca metodă de plată, iTunes Store va lua din cont un mic depozit pentru a vă valida identitatea.

Asta e tot. Sper să vă ajute. Și nu uitați să vă actualizați detaliile cardului și la ceilalți furnizorii.

sursa: Apple

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.