imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Capacitatea bateriei iPhone 8 ar putea fi considerabil îmbunătățită


Imaginile apărute despre testele viitorului telefon high-end de la Apple sugerează că acesta va avea o nouă baterie în formă de L. Potrivit testului dispozitivului cu numele de cod “Ferrari”, acesta se va încărca și fără fir. Singura întrebare este motivul pentru care fotografiile au fost publicate acum.

Am menționat deja de câteva ori în articole noastre că Apple a reușit să schimbe complet modul în care va arăta bateria iPhone 8 și au pus o baterie de litiu-ion în forma de L în acesta. Acest lucru ar putea crește autonomia bateriei în mod semnificativ, noul telefon fiind mai mare decât actualul iPhone 7. Asta dacă una dintre noile funcții, precum recunoașterea facială, nu va începe să consume excesiv bateria.

Un alt aspect interesant care se vede în aceste imagini este suprafața neagră din mijlocul telefonului care descrie o bobină. Aceasta ar putea servi încărcării fără fir. Informațiile din imagini vin în  concordanță cu planurile de proiectare apărute deja de ceva vreme pe internet. Benjamin Geskin a publicat aceste fotografii pe Twitter, asta după ce ele au apărut mai întâi pe rețele sociale din China. Numele de cod pentru iPhone 8 a apărut în luna decembrie, când am aflat că Apple dorește să lanseze trei noi modele cu codurile D20, D21 și D22. Ultimul cod este cel al iPhone-ului 8 care a primit mai târziu numele de cod Ferrari.

Cu toate că informațiile din fotografii sunt în deplină concordanță cu cele mai recente știri despre iPhone 8, acestea corespund unei faze de testare timpurie denumită test de validare, EVT (engineering validation test), adică testele primului prototip. Apple ar trebui să fie într-o cu totul altă fază acum, ceea ce înseamnă că aceste fotografii care tocmai au apărut au fost făcute cu ceva timp în urmă, nu sunt recente.

sursa: Apple Insider

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.