imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Canon Selphy CP 910 – Practic și ușor


Cei mai mulți dintre noi ne dorim să rămânem cu o amintire din fiecare vacanță petrecută sau cu o poza a celor dragi. Atunci când suntem într-o vacanță și vedem locuri noi și frumoase, suntem încântați de acestea și dorim să imortalizăm momentul. Acum, cu aceste imprimante portabile, putem să le avem și fizic, și să le putem trimite celor dragi ca și vederi.

Selfie ar putea fi cuvântul momentului, iar Canon s-a fost folosit de acesta pentru a vinde imprimante foto. SELPHY CP910 este un dispozitiv extrem de compact proiectat pentru a imprima cărți poștale sau fotografii de dimensiunea unor carduri de credit, sau mini autocolante. Acesta susține crearea de rețele fără fir, are un ecran color, un port gazdă USB și un slot pentru card SD cu ajutorul căruia se pot realiza printuri directe de pe card.

SELPHY CP910 Canon are o carcasă mică, cam de mărimea unui router. Are un ecran LCD de 68mm stabilit în panoul superior, mobil până la un unghi convenabil atunci când este utilizată. Panoul de control este simplu, ecranul LCD afișează opt butoane și un control de navigare cu patru căi.

CP910 este neobișnuită deoarece imprimă folosind sublimarea, și nu cerneala sau toner-ul. Pe scurt tehnica folosită într-o imprimantă de acest tip, constă în transferul de culoare de pe o panglică impregnată cu vopsea solidă prin încălzire. În trei treceri succesive imprimanta așează galbenul, magenta și cyan-ul pentru a imprima o imagine, apoi într-un al patrulea pas adaugă un strat protector transparent. Este un proces destul de rapid. Bineînțeles că există și dezavantaje, cum ar fi lipsa de claritate în comparație cu o imprimare cu jet de cerneală și o mai mică rezistență la decolorare decât cea a printurilor inkjet.

Cum funcționează Canon Selphy CP910

Destul de simplu. După ce am realizat mai multe fotografii, m-am decis sa le tipăresc de pe laptop prin wireless. Nimic mai simplu. Am instalat driver-ul imprimantei. Se poate găsi online pe site-ul celor de la Canon. M-am conectat la rețeaua wireless creată de imprimantă prin parola care-mi era afișată pe display, iar de aici totul a urmat natural.

Am introdus cerneala am pus colile de hârtie în suportul dedicat, și le-am imprimat. O mare realizare este schimbul facil de consumabile, în câteva secunde, fără mari dificultăți.
Și astfel m-am scutit de un drum pentru a le imprima.

De asemenea sunt disponibile mai multe opțiuni de imprimare, iar procesul poate fi realizat și de pe un smartphone. Mai întâi se descarcă aplicația Canon Easy-PhotoPrint, te conectezi la rețeaua Wi-Fi creată de imprimantă, alegi fotografiile și le tipărești. Totul este extrem de simplu.

1 2

Culorile realizate sunt foarte apropiate de realitate, de modul în care acestea sunt redate pe ecranul unui smartphone sau laptop, cu o mică diferență ce poate fi sesizată doar dacă cunoști fotografia realizată, dar nu este nimic deranjant.

Ceea ce poate fi totuși incomod, este timpul de imprimare. Durează între 30 și 60 de secunde un procedeu de imprimare complet. Procesul este relativ rapid, dar timpul de procesare între pași este ridicat. în continuare voi prezenta partea de conectivitate și timpul de imprimare mai în detaliu.

CONECTIVITATE WIRELESS

Prima încarnare a acestui model – Selphy CP800- a făcut greșeala de a omite conectivitatea Wi-Fi și chair dacă SELPHY CP900 a încercat să corecteze acest lucru, prin includerea opțiunii de imprimare Wi-Fi, tot nu se putea folosi Wi-Fi direct. SELPHY CP910 a reușit în cele din urmă să elimine acest impediment și puteți imprima acum de pe un dispozitiv iOS , Android sau Windows RT prin instalarea aplicației Canon Easy-PhotoPrint și apoi navigând prin meniul de pe afișajul color al imprimantei la opțiunea de conectare directă. Setați telefonul să se conecteze la rețeaua creată, introduceți parola și sunteți gata pentru a tipări.

Portul USB din lateral vă permite conexiunea la un PC sau Mac, sau poate la memoriile flash și imprimarea PictBridge, iar fotografiile de pe card-ul SD pot fi accesate prin portul SD aflat pe fața imprimantei. Butoanele de control și meniurile sunt extrem de ușor de utilizat, iar ecranul LCD poate fi înclinat până la 45 de grade pentru o mai bună vizualizare, cum am specificat mai sus.

TIMPI DE PRINTARE

Timpul de imprimare pe CP910 rămâne aceleași ca înainte – cu alte cuvinte destul de lent – în jur de 47 de secunde pentru o fotografie de tip carte poștală și sub 30 de secunde doar pentru imagini de dimensiunile unui card de credit și pentru mini autocolante. Acest lucru se datorează, în principal, faptului că trebuie să facă mai multe treceri cu transfer termic de sublimare pentru ca sistemul de imprimare să ajungă la produsul finit.

Calitatea fotografiilor rămâne impresionantă. Anumite editări, din cadrul meniului imprimantei vă permit să obțineți pielea netedă, să corectați ochii roșii și puteți chiar opta pentru sepia sau printuri alb-negru. Cu ajutorul ghidului de încadrare facială se pot tipării, de asemenea, și fotografii de tip carte de identitate în cele mai multe dintre dimensiunile acceptate.

Seturile de hârtie de la Canon și cerneala care vin împreună cu imprimanta, dar care se pot achiziționa și separat pentru realimentarea imprimantei, vă permit realizarea a 108 printuri. De asemenea, se poate achiziționa și un acumulator opțional care are o autonomie de 36 de printuri per încărcare .

Caracteristicile Produsului

    • Capabilitatea de printare wireless și mobilă

Conectați această imprimantă la un computer cu Wi-Fi-ul incorporat, cu ajutorul modulului Access Point. În plus, imprimați de pe smartphone, tabletă și alte dispozitive mobile cu aplicația Easy-PhotoPrint sau Apple® AirPrint.

    • 300 x 300 dpi pentru o calitate bună a imprimării

Rezoluție suficientă pentru crearea unor documente de calitate și fotografii.

    • Multe optiuni de conectivitate

Slot-ul built-in pentru card de memorie și portul USB vă permit să conectați la computer cardurile de memorie SD, SDHC sau SDXC precum și microSD, microSDHC , microSDXC , miniSD sau cardul de memorie miniSDHC cu un adaptor opțional (se vinde separat).

    • Crearea de fotografii rezistente alb-negre și color

Tehnologia de sublimare folosește căldura pentru a transfera cerneala pe hârtie, reproduce aproximativ 16,8 milioane de culori .

    • Asigurați-vă că subiectele dvs. rămân vizibile pentru a păstra amintiri importante

Tehnologia Portret Image Optimize oferă detectare facială automată și corectare.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.