imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Când vor fi lansate iPhone-urile de anul acesta?


Pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de ultimele săptămâni ale verii, febra iPhone-urilor de toamnă începe să fie tot mai puternică. Când va lansa Apple cele mai noi modele mai exact? Avem câteva informații despre acest subiect, dar să nu uităm că este vorba doar despre câteva bănuieli îndreptățite.

Luna septembrie este cu siguranță legată de iPhone-uri. Nerăbdarea presei și a utilizatorilor este tot mai accentuată în această perioadă de 11 ani încoace. Totuși, de această dată, Internetul este invadat de știri și toată lumea este cu ochii pe Apple. Însă în ce zi ar trebui să ne așteptăm să aibă loc marea lansare din 2018?

În majoritatea cazurilor, Apple respectă toate regulile atunci când este vorba despre evenimente importante. Cei care au fost atenți în ultima vreme au observat deja probabil că ultimele lansări ale versiunilor actualizate ale sistemelor au avut loc în ziua de marți, așa că nu putem să nu ne gândim la faptul că în ultimii 6 ani, lansările din septembrie au fost programate în zile de marți sau miercuri.

În plus, observăm de asemenea că, în aceeași perioadă, noile iPhone-uri au fost lansate în primele două săptămâni ale lunii Septembrie, astfel că avem 4 date posibile: 4,5,11 și 12. Totodată, dacă ținem cont că prima zi de luni din luna septembrie este o sărbătoare oficială în SUA ( Labour Day ), numărul de date posibile pentru lansare devine și mai mic.

În ultimii 6 ani, când Labour Day s-a sărbătorit pe 3 septembrie sau mai devreme, compania a programat prezentarea noilor dispozitive săptămâna următoare. Însă dacă Labour Day a fost pe data de 5 septembrie sau mai târziu, ziua cea mare a fost miercurea din acea săptămână.

Iată care au fost datele lansărilor din ultimii 6 ani:

  • iPhone 8/8 Plus (2017) – 12 Septembrie, Marți
  • iPhone 7/7 Plus (2016) – 7 Septembrie, Miercuri
  • iPhone 6S/6S Plus (2015) – 9 Septembrie, Miercuri
  • iPhone 6/6 Plus (2014) – 9 Septembrie, Marți
  • iPhone 5S (2013) – 10 Septembrie, Marți
  • iPhone 5 (2012) – 12 Septembrie, Miercuri

Din moment ce în acest an Labour Day va fi pe data de 3 septembrie, conform informațiilor de mai sus putem presupune că lansarea va avea loc pe 11 sau 12 Septembrie. Cum 11 septembrie are o semnificație nefastă în istoria americană, este probabil să asistăm la marea lansare pe 12 septembrie.

Sursa: CNET

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.