imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
funcție

Camera-level: Cum poți afișa nivelul camerei pe iPhone


Dacă îți dorești să faci o fotografie exact de la mijlocul sau din vârful unui obiect, funcția Camera-level este pentru tine.

 Noi nu știam nimic despre existența funcției camera-level, până când, dintr-o dată, ne-am dat seama cum funcționează. Cei care sunt interesați de fotografie, sunt probabil familiarizați cu nivelul built-in, care este inclus în aproape camerele. Acest lucru este valabil și în cazul smartphone-urilor. Aplicația nativă pentru camera a iPhone-ului oferă de asemenea această opțiune.

Camera-level

Pentru a folosi această funcție, intră în aplicația Camera și activează opțiunea Grid. Pentru a face acest lucru, intră mai întâi în meniul Settings > Camera. Apoi deschide camera și îndreaptă-o spre cer sau spre pământ și vei vedea că simbolurile care îți indică nivelul camerei vor începe să se miște în partea de mijloc a display-ului.

 

Descoperă mai multe sfaturi utile pe iMagazin.ro.

Vezi toate ofertele de la iSTYLE.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.