imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Camera frontală de pe iPhone ar putea fi ascunsă


În general, camera frontală încă nu e o componentă opțională, mai ales acum, în era selfie-urilor. Hai să vedem ce se poate face pentru un aspect mai curat.

Așa cum am examinat în detaliu acest aspect în urmă cu ceva timp, iPhone primește componente mici și mari din mai multe zone ale lumii. Statele Unite, China, Japonia, Korea de Sud, Italia, Franța, Austria și Singapore sunt doar câteva dintre țările de pe lunga listă de producători ce asigură componente pentru Apple.

Unul dintre acești producători este, de exemplu, Largan Precision, care asigură o mică parte dintre componentele pentru camera frontală. De ce e important acest aspect pentru noi? Potrivit informațiilor obținute de analiștii chinezi, această companie va produce lentile speciale acoperite cu particule de culoare neagră. Acestea vor apărea până în 2020 și vor fi camuflate complet în interiorul telefonului.

Așa că sunt șanse foarte mari ca viitoarele modele de iPhone să intre în această categorie. Fără îndoială, Jony Ive e pe deplin mulțumit. Directorul de design dorește un iPhone care seamănă cu o singură plăcuță de sticlă, o „formă perfectă”. După reducerea marginilor la minimum, eliminarea camerei frontale va fi următorul pas spre atingerea acestui vis.

Camera frontală pe un iPhone X.
Apropo, despre acest punct vorbim.

Oricum, e interesant de văzut că, pentru a aduce la viață planul de design pentru iPhone, inovația trebuie aplicată la cele mai mici detalii. Noi nu ne-am raportat niciodată la acest „orificiu” abia vizibil al lentilei ca la o componentă fără însemnătate. Dar acum, când am aflat că poate fi eliminat, am devenit curioși și nerăbdători să vedem unde se poate ajunge.

Asta pentru că cineva, undeva, lucrează în prezent 8 ore pe zi ca să creeze o lentilă specială pentru smartphone, la dimensiuni de milimetri și acoperită cu particule negre…

Sursa: MacRumors

Vezi oferta de produse iStyle!

mbp
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.