imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Camera de pe spate a noului model iPhone XS.

Camera noului iPhone XS e mai bună decât ți-ai putea imagina


Una dintre cele mai vizibile noutăți pentru modele de iPhone XS și XS Max e, fără îndoială, camera foto. În spatele acesteia se ascunde mai multă valoare decât pare la prima vedere.

Testerii noilor iPhone XS și iPhone XS Max au fost de acord că noile caracteristici introduse de Apple anul acesta sunt destul de convingătoare, mai ales când vorbim de camera foto. Iar acest lucru nu e o simplă coincidență. Potrivit lui John Gruber, printre altele, senzorul camerei e cu 32% mai mare:

Această creștere cu 32 de procente a senzorului e aproape incredibilă. În special acum, când în ecuație intră lentila cu distanță focală ceva mai lungă. Această combinație cere ca senzorul să fie plasat ceva mai departe de lentilă. Această necesitate de bază, de a muta lentila cât mai departe de senzor, e unul dintre motivele pentru care aparatele DSRL sunt atât de mari, comparativ cu telefoanele. Însă iPhone XS are exact aceeași grosime ca iPhone X, inclusiv dacă vorbim despre protuberanța camerei.

O altă funcție impresionantă e că noua cameră de pe iPhone XS se poate adapta la condiții de luminozitate scăzută. Dacă vrei să înregistrezi un clip video la 30fps, ai posibilitatea să alegi opțiunea „Auto Low Light FPS”. Asta va determina dispozitivul să treacă automat la un refresh rate de 24fps, dacă senzorul detectează că nu e suficientă lumină pentru a crea un clip de calitate. Acest lucru se întâmplă fără intervenția utilizatorului.

Așadar, putem observa că la interior s-au realizat o mulțime de schimbări, în special în ce privește camera foto. Recent, camera a fost evaluată și de un fotograf profesionist. Vezi aici rezultatele.

Sursa: Cult of Mac

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.