imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cadoul de sărbători primit de angajații Apple


În fiecare an în luna decembrie Apple face cadouri angajaților pentru a sărbători Crăciunul dar și pentru a le mulțumi pentru contribuția avută în anul care tocmai se încheie. La fel și în acest an. Săptămâna trecută, angajații au primit o pereche de căști urBeats, din gama de produse Beats by Dr. Dre, iar pe cutia acestora era inscripționat “Thank You 2015”.

Cu atât mai surprinzător a fost mesajul video primit de către angajații Apple azi dimineață, din partea lui Eddy Cue, care îi anunța că în cursul acestei luni vor primi un cod promo care le va permite să-și activeze gratuit contul de Apple Music pentru o perioadă de 9 luni.

apple-urbeats-gift

Căștile urBeats sunt comercializate de Apple în magazinele din SUA la prețul de 99,95 dolari. Abonamentul la Apple Music pentru nouă luni reprezintă o valoare de 90 de dolari. Însumate cele două cadouri constituie cel mai generos cadou oferit de companie angajaților în ultimii ani (anul trecut aceștia au primit un ghiozdan Incase branduit Apple). Aceste cadouri sunt oferite tuturor angajaților Apple de pe glob, fie că este vorba despre cei locați în Cupertino, birouri din alte părți ale lumii sau magazinele Apple de pe tot globul.

Abonamentul Apple Music primit în acest an, pe lângă faptul că este un cadou generos este și unul practic, acesta oferind angajaților Apple ocazia de a folosi serviciul și de a se familiariza cu acesta. Asta este un avantaj real, mai ales pentru consultanții de vânzări din magazine, care vor putea recomanda și explica mai bine funcționalitățile serviciului potențialilor cumpărători.

sursa: MacRumors

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.