imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Brandul B&O Play va fi eliminat


De acum înainte, fiecare produs va primi numele de brand Bang & Olufsen.

Când am început să scriem despre acest brand, a trebuit să obținem – în urma unei amănunțite cercetări ce s-a extins pe trei zile – regulile pe care acest superbrand cu o vechime de 93 de ani le folosește pentru a-și denumi produsele.

Există compania: Bang & Olufsen, abreviat B&O, nume ce ar trebui scris ca BANG & OLUFSEN, într-o formă stilizată. Sub-brandul companiei pentru produse audio este B&O PLAY, dar dacă numești produsele, trebuie să folosești Beoplay, începând cu literă mare apoi toate celelalte litere legat, cu literă mică, deși uneori se poate folosi camel case astfel: BeoPlay. Cu toate astea, logoul de pe produse e în continuare B&O, nume care nu indică aceeași abreviere.

E pur și simplu aiurea.

Nu doar pentru jurnaliști, dar și pentru companie în sine, pentru că astfel, dezvoltarea brandului devine mai dificilă și procesul de marketing se desfășoară mai greoi. E dificil pentru noii clienți să facă legătura dintre produsele Beoplay, sub-brandul B&O Play și compania Bang & Olufsen. Se pare că departamentul de PR al super-brandului danez a reușit să simplifice această situație încurcată:

De acum înainte, numele de B&O PLAY va fi eliminat și toate produsele vor purta numele de Bang & Olufsen.

Fantastic, vă mulțumim!

Sursa: The Verge

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.