imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Black Friday la iSTYLE


Black Friday, denumită de multe ori și cea mai așteptată zi din an atât de comercianți cât și de cumpărători, provine din Statele Unite și este ziua care urmează sărbătoarea Thanksgiving Day. Aceasta din urmă are loc în fiecare an în cea de-a patra joi a lunii noiembrie. Propriu zis Black Friday deschide sezonul cumpărăturilor de sărbători.

Black Friday a apărut în România pentru prima dată în 2011 și de atunci tot mai mulți comercianți s-au alăturat cu propria ofertă. Ca de obicei iSTYLE vine cu o selecție proprie de produse, special alese pentru această ocazie. Nu puțini sunt cei care o așteptă cu nerăbdare informații, așa că va oferim mai jos câteva detalii:

Profită de oferta specială ( începând de la 3999 Lei) la MacBook Air 13″. Este ultra-portabil și cu o autonomie a bateriei de până la 12 ore lucruri care-l fac partenerul ideal pentru studiu sau pentru muncă .Bineînțeles că nu au fost neglijați nici pe cei care au nevoie de o putere mai mare de procesare, iar pentru aceștia avem pregătite prețuri speciale atât la modele MacBook Pro de 13″ cât și de 15″. Te ocupi cu grafica pe calculator sau cu editarea video? Atunci cu siguranță vei dori să verifici prețurile iMac-urilor din ofertă. Și dacă tot ți-ai ales calculatorul uită-te și la oferta de accesorii. Vei găsi prețuri promoționale la hard disk-uri externe, cabluri, accesorii și altele.

Apple promovează din ce în ce mai mult iPad Pro-ul ca un posibil înlocuitor pentru laptop și cu siguranță odată cu apariția iOS 11 acest lucru este din ce în ce mai realist. Convinge-te singur și profită cât mai repede de oferta la iPad Pro 10.5″. Poate fi și un cadou perfect pentru Crăciun. Și dacă tot ți-ai comandat iPad-ul merită cu siguranță să verifici și ofertele pentru accesorii. Vei găsi huse, folii și stylus-uri care-ți pot întregi experiența de utilizare a iPad-ului.

Anul acesta a marcat o creștere în popularitate a Apple Watch-ului. Adevărul este că este un accesoriu util, îl poți asorta la orice foarte ușor doar schimbându-i cureaua și reprezintă cadoul perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Nu uita de curele, găsești foarte multe în oferta noastră de Black Friday.

Am lăsat la urmă iPhone-ul pentru că nu are nevoie de nici o prezentare. Vei găsi prețuri speciale la iPhone SE și la iPhone 7 dar și la accesorii. Poți alege ce îți dorești sau ce știi că are nevoie persoana dragă căreia vrei să-i faci o surpriză sau un cadou. Găsești huse, folii, baterii externe, încărcătoare de priză sau de mașină, etc.

Mi-ar lua multe pagini să înșir toate accesoriile, faptul că nu am scris de boxe sau de căști spre exemplu nu înseamnă că nu le regăsești în ofertă (îți recomand să verifici prețurile produselor Beoplay s-ar putea să fii plăcut surprins). Cel mai bine este să intri chiar tu astăzi pe pagina ofertei după ora 18 când se vor afișa prețurile.

Cum spuneam și mai sus prețurile promoției de Black Friday se vor actualiza, pe site, azi la ora 18:00 și vor fi valabile, în limita stocului disponibil, până duminică 19 noiembrie la ora 22:00. Pe baza experienței din anii anteriori, știm că mulți dintre voi merg la muncă vineri, așa că am decis să extindem oferta până duminică. Să sperăm că, astfel vom permite tuturor doritorilor să-și achiziționeze produsele dorite, evitând totuși aglomerația.

Comenzile în magazinul online, la prețurile din promoție, se vor putea face așa cum am scris mai sus începând de azi de la ora 18:00 până duminică la ora 23:59. Vom încerca să confirmăm și să expediem cât mai multe comenzi chiar și în timpul weekend-ului și la începutul săptămânii viitoare. Magazinele iSTYLE se vor deschide vineri, sâmbătă și duminică, ca de obicei la ora 10, iar seara se vor închide la ora 22:00 în afara celui din AFI Palace Cotroceni care va fi deschis până la ora 23:00, pentru cei care vor dori să cumpere produsele alese ajutați de consultanții noștri de vânzări. Ar trebui să verificați pe site stocul disponibil pentru produsul dorit în magazinul iStyle spre care vreți să vă îndreptați. Programul și informațiile de contact ale magazinelor iSTYLE le găsiți aici. Atenție, nu trimiteți mail-uri sau să sunați în magazine pentru a vă rezerva un produs. Pentru că nu este posibil! Primul venit va fi și primul servit nu avem cum face rezervări. Înainte de a pune întrebări, ar trebui să citiți secțiunea de Întrebări puse frecvent din josul paginii de promoție.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. Odată epuizat stocul unui produs din ofertă, nu mai avem cum sa oferim acest preț. Bineînțeles, avem stocuri de sute și mii de produse și ne dorim evitarea oricăror probleme cu onorarea sau livrarea comenzilor.

Ca de obicei, livrarea comenzilor este gratuită în întreaga țară. Vă doresc cumpărături fericite!

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.