imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Biografia animată a lui Steve Jobs


“Următorul video și această postare de pe blog sunt dedicate lui Steve Jobs – omul care a revoluționat tehnologia și și-a lăsat amprenta asupra universului. Această amprentă este umplută acum de o industrie IT înfloritoare care oferă locuri de muncă multor oameni, dar oferă și satisfacție și beneficii consumatorilor. Animația a fost realizată de animatori amatori care lucrează la departamentul de marketing al QuartSoft. Sperăm ca acest post să motiveze tinerii să păstreze viu spiritul inovativ, artistic și întreprinzător care îmbunătățeste mereu lumea în care trăim. Mulțumim Steve pentru că ne-ai lăsat să ne bucurăm de perfecțiunea produselor tale. RIP.”

Așa își încep cei de la QuartSoft postarea în care listează evenimentele principale din viața lui Steve Jobs și evenimentele care l-au influențat în luarea deciziilor pentru a construi una dintre cele mai creative și mai mari companii IT din lume. Sunt avute în vedere momente cheie ale carierei lui Jobs la Apple, Pixar și NeXT, acestea fiind puse în perspectiva evenimentelor și inovațiilor contemporane, care l-au influențat pe acesta.

sursa: QUARTSOFT, iClarified

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.