imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Beta-ul iOS 11.1 a fost lansat


A apărut prima versiune beta pentru dezvoltatori, de la lansarea iOS 11. Se pare că Apple este încă plină de elan și lucrează în continuare la îmbunătățirea recent lansatului sistem, și la abia o zi de la lansarea versiunii iOS 11.0.1 care conține o mulțime de corecții de erori, iată o altă actualizare mai mare, deși deocamdată în versiune beta.

iOS 11 conține o mulțime de caracteristici noi, inclusiv noua aplicație Files, Drag & Drop, interfața multitasking, Control Center personalizabil și Dock-ul dedicat pentru iPad. V-am oferit și câteva trucuri și sfaturi pentru acest nou sistem. Am scris un articol despre 20 de caracteristici ascunse de care s-ar putea să nu te fi lovit pe cont propriu, tastatura pentru o singură mână și opțiunile din noul Control Center. Dacă nu ați citit aceste articole, vă recomandăm să aruncați o privire asupra lor.

Dar haideți să ne întoarcem la subiectul acestui articol, iOS 11.1. Pentru a fi sinceri, aceasta este o actualizare destul de mare, dimensiunea pentru un iPhone 7 Plus este de aproximativ doi gigabytes. Asta înseamnă că au fost adăugate multe lucruri cu această actualizare: cel mai bun loc pentru a căuta schimbările sunt animațiile și AsistiveTouch-ul. Vestea proastă este că au apărut și unele bug-uri. Sincronizarea iMessage nu este încă disponibilă și nici gestul 3D Touch de comutare a aplicațiilor. Dar haideți să aruncăm o privire lucrurilor noi:

● Animația de deblocare este puțin diferită, puțin mai rapidă, dar este greu de spus exact ce s-a schimbat.

● Același lucru este valabil și pentru aplicația Camera pe care o puteți accesa din ecranul de blocare.

● Și la notificările deschise din alte aplicații.

● Până acum, când erați în partea de jos a unei pagini web și atingeați bara de stare, se derula până în partea de sus a paginii. Acest lucru continuă să se întâmple, dar când derularea se apropie de partea de sus a paginii, animația încetinește puțin, creând un sentiment mai sofisticat pentru această tranziție.

● Toate pictogramele din partea de jos a interfeței iBooks sunt au fost actualizate pentru a se potrivi cu designul iOS 11.

● Puteți obține chiar și trei emoji ca recomandări când tastați.

● Din anumite motive, Feedbackul Haptic a dispărut atunci când ați introdus greșit parola.

● AsistiveTouch-ul care poate înlocui și butoanele fizice cu unele virtuale are, de asemenea, noi funcții (căutați această opțiune în opțiunile de accesibilitate): avem noi pictograme Siri și Gestures, se poziționează diferit pe ecran etc.

● A revenit aplicația Feedback.

Au apărut de asemenea și câteva noi bug-uri:

● Dacă apăsați de două ori butonul Home, conținutul ecranului coboară puțin, astfel încât să-l puteți accesa cu ușurință. După această actualizare, pictogramele se vor suprapune când faceți acest lucru.

● Când îi cereți lui Siri să facă ceva pentru care necesită deblocarea ecranului, veți vedea doar o amprentă pe ecran, nici un text sau altceva.

(La momentul redactării acestui articol, actualizarea nu este accesibilă utilizatorilor publici care vor să testeze versiunile beta.)

Deși această actualizare nu ar trebui să cauzeze pierderi de date, fă-ți o favoare și realizează mai întâi o copie de siguranță a tuturor datelor de pe iPhone sau iPad. Poți să le salvezi în contul iCloud sau local pe calculator cu ajutorul iTunes. Persoanele foarte prevăzătoare ar putea să opteze pentru ambele.

iOS 11.0.1 este disponibil pentru următoarele dispozitive: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPad generația a 5-a, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9.7 “, iPad Pro 10.5″, iPad Pro 12.9”, iPod touch generația a 6-a.

newMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.