imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Beoplay E6 Motion

Beoplay E6 și E8 Motion – Concepute pentru a fi sportive


Selecția de dispozitive de la Bang & Olufsen este destul de largă, cu toate acestea, fanii brandului așteptau de multă vreme un anumit produs: căștile in-ear sport Beoplay E6 și E8 Motion.

Compania daneză a îndeplinit dorința fanilor lansând nu unul, ci două modele, în același timp: căștile wireless Beoplay E6 Motion și E8 Motion. Înainte să te pregătești să-ți duci mâna la buzunar, hai să vedem care sunt diferențele dintre cele două modele.

Principala diferență la nivel de design comparativ cu seria precedentă este evidentă. Ambele produse sunt complet albe, în timp ce marginea interioară a căștilor este oranj. Designerii companiei s-au axat pe aceste două culori.

BeoPlay E6

Să începem cu Beoplay E6 Motion

Soluția cu cablul de legătură în spatele gâtului. Datorită acestei soluții de design, conexiunea dintre casca albă și cea stângă este stabilă și ai la dispoziției o casetă clasică ce include trei butoane. Acestea îți permit să apeși pur și simplu atunci când vrei să ajustezi un parametru, în loc să atingi căștile mereu în timpul unui semimaraton în speranța că vei reuși să schimbi melodia.

Singura diferență comparativ cu seria precedentă E6 este modificarea designului. Ai la dispoziție 3 tipuri diferite de protecții din silicon pentru căști, astfel că dispozitivul tău va fi protejat de transpirație și în timpul celor mai intense antrenamente. Aceste protecții sunt realizate conform standardelor IP54 și împiedică pătrunderea prafului și a apei. Același material a fost folosit pentru acoperirea cablului care conectează cele două căști. Acesta înlocuiește materialul textil care învelea cablul în cazul versiunii anterioare.

Beoplay E6 Motion oferă până la 5 ore de autonomie, iar materialele care intră în componența căștilor (aluminiu anodizat și polimeri de calitate) conferă dispozitivului durabilitate. Astfel căștile pot face față și celui mai solicitant antrenament. Totuși, dacă îți dorești ceva mai mult, poți alege căștile E8 Motion.

Beoplay E8

Care este situația cu Beoplay E8 Motion?

Principala diferență constă în faptul că Beoplay E8 Motion oferă o experiență cu adevărat wireless. Cu toate avantajele și dezavantajele care decurg din această situație. Modelul E8 Motion dispune de același tip de protecții pentru căști care respectă standardele IP54, cu aripioare mici care în acest caz sunt cu adevărat importante. Stabilitatea și confortul sunt asigurate de protecțiile din spumă cu memorie.

Adevăratul avantaj comparativ cu modelul E6 constă în faptul că, datorită carcasei pentru încărcare de dimensiuni reduse, dispozitivul oferă până la 16 ore de autonomie. Ce ți-ai putea dori mai mult? În afara micilor orificii pentru protecțiile din cauciuc, carcasa pentru încărcare este la fel cu cea din generația anterioară. Și chiar nu ți-ai putea dori ceva mai bun sau mai frumos decât carcasa din aluminiu lustruit cu încărcare Qi.

Beoplay E8 Motion

Sunetul unic marca Beoplay 

 Atunci când vine vorba despre sunet, cele două modele folosesc exact aceeași tehnologie. Singura decizie pe care trebuie să o iei este dacă îți dorești sau nu o experiență complet wireless.

Pentru a asigura o experiență perfectă, căștile au un interior din aluminiu și un exterior confecționat dintr-un polimer durabil de calitate excelentă.

Acest lucru permite notelor înalte să fie vibrante, iar mediilor să fie cât se poate de clare. Bass-ul se aude perfect. În plus, poți personaliza experiența auditivă folosind aplicația Beoplay.

Când vine vorba despre crearea unor dispozitive plăcute din punct de vedere estetic și auditiv, compania daneză este în continuare de neoprit. Iar căștile Beoplay E6 Motion și E8 Motion sunt exemple perfecte ale unei rețete clasice care funcționează perfect chiar și atunci când îi adaugi câteva condimente noi.

Noile căști wireless Beoplay E6 Motion și E8 Motion sunt disponibile pe site-ul iSTYLE.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.