imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Bătălia Apple pe conținutul creat de Barack Obama


Nu mă întrebați de ce sau cum, dar Barack Obama, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, și mult iubita lui soție, Michelle Obama, au început să fie creatori de conținut. Iar Apple și-ar dori să aibă exclusivitate. 

Te-ai gândit vreodată ce fac foștii președinți în calitate de cetățeni importanți ai SUA? Eu nu, dar îmi pot imagina diverse scenarii. Barack Obama, fostul președinte SUA, a părăsit scena politică după 8 ani de mandat anul trecut. Avea 55 de ani atunci, un om activ și un bărbat chipeș.

În mod evident că nu își petrece zilele făcând rebus sau treburi prin casă. Dar nu m-aș fi gândit niciodată că va realiza „Obama show”. Dar se pare că acest lucru se întâmplă. Conform unor informații din interior, fostul președinte și soția sa vor realiza o emisiune pentru a echilibra situația actuală din mass-media.

Obama a spus de mai multe ori de-a lungul timpului că în era falsă și manipulativă a lui Trump știrile publicate și platformele social media sunt influențate politic. Prin acest tip de conținut pe care dorește să-l realizeze, el va avea șansa să-și dea cu părerea cu privire la aceste lucruri publice.

Poate că nu va începe chiar un război public împotriva actualului președinte, dar cu siguranță va vorbi despre diverse teme și își va expune multe dintre ideile sale, care sunt complet diferite față de cele ale lui Trump. Soția sa, Michele Obama va promova ideea unei vieți sănătoase în materie de nutriție pentru că s-a confruntat destul de mult cu acest subiect când a fost Prima Doamnă a Americii.

Acest lucru ar putea crește veniturile în familia Obama. Luând în considerare că se zvonește că s-au plătit 60 de milioane de dolari pentru biografia sa, atunci am putea vorbi de o sumă frumoasă. Conform New York Times, membrii familiei Obama sunt în acest moment în negocieri cu Netflix. Asta înseamnă că și Apple ar putea avea șanse, fiind pe lista de așteptare pentru acest lucru. Războiul nu s-a terminat încă și s-ar putea ca în curând să le facă o ofertă cu mult peste Netflix.

În acest moment, Apple acordă o atenție deosebită în ceea ce privește conținutul informațiilor oferite publicului. Ultimele zvonuri spun că au fost discuții referitoare la cumpărarea Disney și Netflix. Acestea au propriile seriale de succes, iar ei se pare că sunt dornici să găsească ceva cu adevărat interesant.

Sursa: The New York Times

 

 

 

 

AW
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.