imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
iPad Pro

Avem nevoie de un iPad Pro cu diagonala mai mare de 12.9”? Să votăm!


Există multe argumente în favoarea unui astfel de iPad Pro, dar ar exista într-adevăr cerere? Voi să ne spuneți!

Linia iPad Pro cuprinde dispozitive de 10.5”, 11” și 12.9”. Acesta din urmă are aproape aceeași dimensiune ca o versiune mică a unui MacBook Pro sau MacBook Air. Ar avea sens să avem un model? De exemplu o tabletă de 15”?

Ei bine, se pare că cei de la Apple nu cred acest lucru

Din moment ce acum au trecut la un design cu margini mai subțiri în cazul noilor iPad-uri, au ratat șansa de a crește dimensiunea fizică a dispozitivului. Mai precis, au ales să crească  dimensiunea iPad-ului de 10.5” la 11”, iar, în cazul modelului de 12.9”, au ales să păstreze dimensiunea display-ului și să micșoreze dimensiunea fizică a dispozitivului.

Cu toate acestea, un display mai mare ar aduce câteva avantaje. Pe de o parte, utilizatorul dispune de o suprafață mai mare pentru scris, desenat și vizualizarea fișierelor video. Pe de altă parte, așa cum a menționat și Steven Troughton-Smith, iOS ar putea profita la rândul său de creșterea dimensiunii. De exemplu, am putea plasa unul lângă altul două tab-uri Safari.

Tu, ce crezi? Ai putea folosi mai eficient un iPad mai mare decât cel de 12.9”?

 

Create your own user feedback survey

 

Vezi toate ofertele de la iSTYLE!

MBPVoucher500
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.