imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Avem data oficială și locația pentru conferința WWDC de anul acesta


Apple a anunțat data și locul de întâlnire pentru conferința WWDC de anul acesta, renumitul eveniment al dezvoltatorilor Apple. Locația poate părea familiară, dar la ce să ne așteptăm mai exact de la evenimentul de anul acesta?

În urmă cu câteva săptămâni, Macrumors și-a dat cu părerea cu privire la data și locul unde va avea loc conferința WWDC. Și au ghicit. Așa că notați-vă această zi importantă în calendare: evenimentul de deschidere va avea loc la McEnery Convention Center din San José, în data de 4 iunie.

În cadrul evenimentului, Apple va prezenta următoarele versiuni de iOS, macOs și tvOS, dar și actualizările recente ale dezvoltatorilor. Anul trecut, am făcut cunoștință cu ARKit și am aflat vești despre noile hardware, precum a doua generație de tablete iPad Pro.

Vor exista multe momente entuziasmante și în acest an. Următoarea versiune a sistemului iOS – iOS 12 – va fi cu siguranță prezentată la WWDC. Cei de la Apple au vorbit deja despre această nouă versiune în care s-a acordat mai multă atenție stabilității decât funcțiilor noi.  Săptămâna trecută, au apărut mai multe zvonuri despre noile iPads, iar mai multe surse au confirmat că noul model iPad Pro ar putea avea suport pentru Face ID.

Au mai rămas 3 luni până la data stabilită. Rămâneți la curent urmărind articolele noastre pe această temă.

Sursa: Apple Newsroom

iPhone XR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.