imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Au fost surprinse imagini cu iPhone X Plus și modelul de 6.1”


Au fost făcute publice imagini care prezintă două dintre cele trei modele care vor fi lansate în septembrie.

Ne așteptam ca aceste informații să apară înaintea lansării noului iPhone. La începutul anului, zvonurile începeau deja să curgă mai ales din partea lui Ming-Chi Kuo și a lui Mark Gurman. Între timp, în această primăvară, unele surse în care nu ne putem neapărat încrede au adăugat mai multe informații.

Iată că acum au văzut lumina zilei primele vizualuri. La început, acestea erau doar concepte bazate pe zvonuri, apoi fotografii cu diverse componente și, în final, randări care unifică cele două viziuni. Acum, cu mai mult de o lună înaintea lansării propriu-zise, avem în sfârșit imagini cu versiunile mock-up ale dispozitivelor.

Subliniem faptul că nu știm dacă dispozititvele din imagine sunt identice cu cele care vor fi lansate în septembrie. 

 

Machetele modelelor erau de obicei fabricate de producătorii de huse – în general companii chineze – pentru ca aceștia să fie pregătiți pentru avalanșa de comenzi din toamnă. Atunci când vine vorba de crearea machetelor, producătorii se bazau pe zvonurile care se răspândeau în lanțul de furnizori, iar, de cele mai multe ori, zvonurile se doveadeau a fi adevărate.

Există noi informații pornind de la fotografiile de mai sus. Dispozitivele iPhone X Plus și 6.1” sunt surprinse din diferite unghiuri. Scopul acestor imagini este de a arăta cât de mari par aceste dispozitive în mâinile utilizatorilor. În ciuda temerilor inițiale, noile iPhone-uri par extrem de simplu de manevrat, chiar dacă nu ai mâinile ca cele ale unui jucător profesionist de backet.

Sursa:  MacRumors

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.